Σάλος με τις εικόνες ανηλίκων που ποζάρουν με όπλα. «Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε» (video)

 

Δυτική Αττική: Σάλος με τις εικόνες ανηλίκων που ποζάρουν με όπλα – «Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε» (video)

 

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με ανηλίκους στην Δυτική Αττική, οι οποίοι ποζάρουν με πιστόλια 9 χιλιοστών και καραμπίνες στα χέρια.

 

Οι εικόνες μεταδόθηκαν από το MEGA και έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό, ενώ εντείνει την ανησυχία το ότι οι ανήλικοι, που δεν είναι πάνω από 15 χρονών, καμαρώνουν κιόλας για όσα κάνουν, «ποστάροντας» τη… μαγκιά τους στα social media.

Στο βίντεο του MEGA φαίνεται ανήλικος να έχει βγει στο μπαλκόνι και να πυροβολεί με την καραντίνα, το οποίο ανέβασε στα social media για να πάρει… επαίνους.

Ψάχνοντας κανείς θα βρει ατελείωτες φωτογραφίες ανηλίκων από την περιοχή της Δυτικής Αττικής που ποζάρουν με τα όπλα τους, με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής να δηλώνουν πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι ίδιοι αναφέρουν πως οι κλοπές και οι λεηλασίες είναι συχνό φαινόμενο.

 

Το ίδιο λένε και άλλοι ανήλικοι της περιοχής, αναφέροντας πως τα οπλισμένα παιδιά μπορεί να να επιτίθενται σε άλλα, κάνοντάς τους επί της ουσίας να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

 

Καταστηματάρχες καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA πως οι συμμορίες καθημερινά αλωνίζουν στην περιοχή.

 

 

 

Αγόρια που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 15 έτη φωτογραφίζονται με βαρύ οπλισμό σε μια περιοχή όπου η εγκληματικότητα σύμφωνα με τους κατοίκους έχει μετατρέψει την καθημερινότητά τους σε εφιάλτη. Την ίδια ώρα ανήλικοι της Δυτικής Αττικής φοβούνται ακόμη και να κυκλοφορήσουν μόνοι τους, ενώ αποκαλύπτουν τη δράση των συμμοριών.

Σε άλλες φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA φαίνονται δυο διαφορετικοί ανήλικοι να κρατούν και να απαθανατίζονται με κυνηγητικά όπλα και επαναληπτικές καραμπίνες. Σε μια μάλιστα περίπτωση ο ανήλικος έχει περασμένο στο στήθος του μια ζώνη μεγάλη με σφαίρες.

Σε άλλο φωτογραφικό ντοκουμέντο ένας άνδρας είναι οπλισμένος σαν αστακός. Στην κατοχή του έχει δυο όπλα, μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, ενώ στο αριστερό του χέρι κρατά ένα μικρό σπαθί.

 

Η Δυτική Αττική αποτελεί βάση πολλών εγκληματικών ομάδων που λεηλατούν επιχειρήσεις και σπίτια σε όλο το λεκανοπέδιο με τις υπηρεσίες όμως της ΕΛΑΣ να είναι αποδυναμωμένες.

Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής ζητούν να μπει τέλος στη δράση των συμμοριών ώστε να μπορέσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

 

ΠΗΓΗ https://www.newsit.gr/egklhma/dytiki-attiki-salos-me-tis-eikones-anilikon-pou-pozaroun-me-opla-fovomaste-na-kykloforisoume-video/3207650/

%d bloggers like this: