Σίσσυ Πιτέλη: Όλα έρχονται στην ώρα τους γι αυτόν που ξέρει να περιμένει!

Με ένα σύντομο κείμενο η Σίσσυ Πιτέλη μας ανοικοίνωσε  την ίδρυση  της ομάδας DANCE FOR USΌλα έρχονται στην ώρα τους γι αυτόν που ξέρει να περιμένει!

“Σήμερα 9/08/2018 είναι η μέρα κατοχύρωσης της ομάδας μου <<DANCE FOR US>>, ένα όνομα απολύτως δικό μου, που βγήκε από την καρδιά μου, πήρε ρυθμό, έγινε κίνημα, ξεσήκωσε, καθήλωσε, ένωσε ανθρώπους, βοήθησε, έλυσε προβλήματα, μοίρασε γνώσεις, συγκίνηση και πολλά συναισθήματα. Μια αποτελεσματική προσπάθεια 6 συνεχόμενων χρόνων που μαζί με την οικογένειά μου και όλους αυτούς που με εμπιστεύονται και στέκονται δίπλα μου τόσα χρόνια έμεινε ανεξίτηλη και χαράζει νέα αρχή με ποιότητα, ευγένεια και επαγγελματισμό.

Με τη δικαίωσή μου αυτή είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, γιατί το χρωσταγα στον εαυτό μου και κυρίως στους μαθητές μου, διότι για εμάς το DANCE FOR US αποτελεί το δικό μας παράδεισο, που κρυβόμαστε μέσα και δεν μπορεί να μας χωρίσει κανείς!!

Όλο αυτό δεν θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα και μου υπενθυμίζουν την αξία μου, την αξιοπρέπεια μου, την αγάπη μου για αυτό που κάνω και το δρόμο της επιτυχίας.”