Σημαντική η Γνώμη Του Δημότη Για Την Παράταξη του Κουλοχέρη

Η δημοτική παράταξη «ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις διαδικτυακές της ενέργειες.

Γνωρίζοντας καλά ότι η αμφίδρομη επικοινωνία με τον δημότη επιτυγχάνεται και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άλλη μια φορά η δημοτική παράταξη «ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» πρωτοτυπεί.

Με το μήνυμα: «ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ», μέσα από την σελίδα του στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης ενημέρωσε ότι δημιουργήθηκε διαδραστικός χάρτης όλων των περιοχών της πόλης μας, όπου μπορεί ο δημότης να επιλέξει την περιοχή που μένει στον Δήμο Φυλής. Στη συνέχεια η πλατφόρμα επικοινωνίας δίνει την δυνατότητα στον δημότη να καταγράψει/αξιολογήσει τα προβλήματα της περιοχής του και να καταθέσει τις προτάσεις του.

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου ήταν το έξης:

Η κάθε περιοχή έχει τις ιδιαιτερότητες της. Οι κάτοικοι της γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ήρθε η στιγμή η γνώμη σου να ακουστεί!

Η γνώμη του δημότη έχει πρωταρχική σημασία για την παράταξη μας.

Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε πλατφόρμα, όπου μπορείς εύκολα να καταθέσεις τη γνώμη σου και να αξιολογήσεις τα προβλήματα της περιοχής σου.

Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλλεις να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα με λύσεις για κάθε περιοχή του Δήμου μας.

Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα από τον δημότη για τον δημότη.

Αξιολόγησε τα προβλήματα της περιοχής σου εδώ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι σέβεται την γνώμη των δημοτών και θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση του προεκλογικού του προγράμματος μέσα από τις προτάσεις  των δημοτών.