Σκαμαντζούρας Κώστας: Ανθρωποφαγία μέρος Α’

 

Δεν είναι πρώτη φορά που η ταχύτητα, και όχι μόνο, μετάδοσης κάποιας πληροφορίας καταλήγει σε παραπληροφόρηση ακόμα και εάν αφορά θέμα υγείας.

 

Ο αγαπητός μας συμπολίτης και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ”ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ”,

Κώστας Σκαμαντζούρας,

έπεσε θύμα της παραπληροφόρησης και της διάθεσης των ανθρώπων να μεγαλοποιούν και να εμπλουτίζουν με δικά τους στοιχεία τα γεγονότα.

 

 Η μητέρα του Σκαμαντζούρα  επισκέπτεται την κλινική στο Περιστέρι τρεις φορές την εβδομάδα τα τελευταία χρόνια λόγω της ασθενείας της.

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε λόγω των κρουσμάτων στην κλινική και την εμφάνιση του Σκαμαντζούρα σε τηλεοπτικό σταθμό…..άρχισε να οργιάζει η φαντασία των ανθρώπων.

 

Παρουσίασαν τον ίδιο ως κρούσμα του ιού, την μητέρα του, τα αδέρφια του και όπως λέει και ο ίδιος χαριτολογώντας

ακόμα μια θεία του από το χωριό!!

 

 Ο Σκαμαντζούρας είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας

 και είναι σίγουρο ότι πολλοί από αυτούς ανησύχησαν πραγματικά, γνωρίζοντας και την κατάσταση υγείας του,

αλλά υπήρξαν και εκείνοι ….που  αρέσκονται στην παραπληροφόρηση και στο εθνικό  σπορ του κους κους.

 

Για να τοποθετήσει τα γεγονότα στη σωστή τους βάση προχώρησε σε ανακοίνωση από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Ά 🙏

Το ενδιαφέρον σας είναι συγκινητικό και παρόλο που ούτε καν περίμενα τέτοια εξέλιξη, θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω όλους σας που με κάθε τρόπο επικοινωνήσατε μαζί μου!

Υπάρχουν όμως και κάποιοι (κανάλια – δημοσιογράφοι!???-{φίλοι}

έτοιμοι ρε παιδί μου να σε κατασπαράξουν και να παραβιάσουν κάθε μορφή ιδιωτικότητας χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό και καμιά σοβαρότητα..και τί δεν έφτασαν στα αυτιά μου και της οικογένειας μου το τελευταίο τρίωρο!!!

Ένα ΕΛΕΟΣ φτάνει..!?!?


Η Μητέρα μου επισκέπτεται την συγκεκριμένη κλινική τα τελευταία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα πλήν φυσικά της γνωστής νεφροπάθειας!


Σήμερα μάθαμε όπως όλοι πως υπήρξαν κρούσματα του γνωστού ιού (για ίωση πρόκειται) και κάνοντας τα πρώτα τέστ βρεθήκαμε αρνητικοί και αναμένουμε τα επόμενα !


Ζούμε όλοι και είμαστε πολύ καλά στην υγεία μας και εγώ και η μητέρα μου και τα αδέρφια μου και τα ανήψια μου καθώς και μια θεία μου στο χωριό που την βγάλανε και εκείνη την έρμη ετοιμοθάνατη...(😋😅🙏)


Επίσης κανένας μας δεν μπήκε για την ώρα σε καραντίνα πλην της γνωστής που είναι ολόκληρη η χώρα τον τελευταίο ενάμιση μήνα!!


Υ.Γ. 1 Το μόνο σίγουρο είναι πως η ανθρωποφαγία και η ανθρώπινη κακοήθεια σκοτώνει σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό% από τον κάθε ιό!!!


Υ.Γ. 2 Σε κάθε νοσοκομείο,όπως και σε κάθε σπιτικό,αν κάποιος αρρωστήσει δεν σημαίνει πως όλοι είναι άρρωστοι!!!


Υ.Γ 3 Εύχομαι σε όλους όσους βρέθηκαν θετικοί στην ίωση ταχεία ανάρρωση,όσο για τους δύο ανθρώπους που είπαν πως χάθηκαν καλό τους ταξίδι…(αν χρειαστεί θα αναφερθώ σε επόμενη ανακοίνωση!


Μένουμε δυνατοί, καθώς τελειώνει όλο αυτό και καλύτερα να ακούμε μουσικές εκπομπές…


Σας ευχαριστώ πολύ!!🙏

Εμείς να ευχηθούμε στον Κώστα όλα να πάνε καλά

και να δανειστούμε το εύστοχο σχόλιο μιας φίλης του:

 

”Μην μασάς Μπόρα είναι θα περάσει… Άλλωστε αν φοβόταν η Πάρνηθα το χιόνι,θα έβαζε κάπα τον Χειμώνα!!!!”

%d bloggers like this: