Σοβαρός τραυματισμός 15χρονου στα Άνω Λιόσια με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής;

 

Μια απίστευτη ταλαιπωρία έχει βιώσει η οικογένεια ενός 15χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από σίδερο που προεξείχε στο πεζοδρόμιο επί της Αιγαίου Πελάγους και  Παναγούλη στην στάση απέναντι από το κολυμβητήριο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ατύχημα του 15χρονου συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη από ένα σίδερο που προεξείχε μιας  και είχε γίνει ΠΡΟΧΕΙΡΗ απομάκρυνση οδικής σήμανσης και είχαν ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ μια επικίνδυνα αιχμηρή βάση, που στάθηκε αρκετή για να σακατέψει το πόδι του άτυχου αγοριού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πρόκειται για μια ακόμη προχειρότητα του Δήμου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, που καθημερινά τον διασχίζουν τα παιδιά μας βγαίνοντας από το κολυμβητήριο.

Το παιδί νοσηλεύτηκε, έκανε ράμματα, έχασε τις αθλητικές του δραστηριότητες για τις οποίες προπονούνταν αρκετό καιρό καθώς θα συμμετείχε σε αγώνες και ο Δήμος ο βασικός ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  στάθηκε ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

 

 

ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ στο συμβάν  βρέθηκε αρμόδιος (πολυφωτογραφημένος) αντιδήμαρχος που δεν ανέλαβε καμία ευθύνη…..αδιαφόρησε….και αποχώρησε

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μια επικίνδυνα αδιάφορη δημοτική αρχή που αρκείται σε φωτογραφίσεις των Αντιδημάρχων της  μπροστά από πινακίδες, κάδους απορριμμάτων, φωτοτυπικά μηχανήματα κ.α

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, σχεδόν μια εβδομάδα δεν έχει ενδιαφερθεί ΚΑΝΕΙΣ, ούτε σε ανθρώπινο επίπεδο για την υγεία του παιδιού ούτε φυσικά για να αναλάβει την ευθύνη!!

 

Εμείς ελπίζουμε έστω και μετά από μια εβδομάδα οι διοικούντες να επιδείξουν την ανάλογη ευαισθησία και υπευθυνότητα απέναντι σε ένα 15χρόνο παιδί.

Ειδάλλως θα επανέλθουμε με ονόματα και καταγγελίες προς κάθε κατεύθυνση.

 

%d bloggers like this: