Στην εκδήλωση των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στον κομβικό ρόλο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες από το σύλλογο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε με αφορμή και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά το σύνολο των εργαζομένων και επισήμανε ότι είναι συνοδοιπόροι της Περιφέρειας και του ΕΣΔΝΑ και ότι μαζί με τους εργαζόμενους του υγειονομικού συστήματος και τους δημοτικούς υπαλλήλους καθαριότητας«έχουν συμβάλει ουσιαστικά κατά τη περίοδο της πανδημίας σε σημαντικό βαθμό στην διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με την προάσπιση της υγείας των πολιτών».

Ο Περιφερειάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη συμβολή των εργαζομένων ορισμένου χρόνου, επισημαίνοντας ότι το έργο που προσφέρουν είναι αναγκαίο και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να παραμείνουν στις θέσεις τους.

«Στην Περιφέρεια Αττικής υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης. Στόχος μας να δώσουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις, καθώς το ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων αποτελεί εθνική υπόθεση. Προτεραιότητα μας είναι να γίνει ο ΕΔΣΝΑ μία σύγχρονη μονάδα, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα και σ’ αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί» τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

 

%d bloggers like this: