Συγκλονιστικό!!! Το Ζεφύρι πίσω από την υπόθεση της Πάτρας

Νέες αποκαλύψεις για τη συγκλονιστική υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έρχονται στο φως.

 

Αυτή τη φορά, τα νέα δεδομένα αφορούν  για μια ακόμη φορά τον Δήμο Φυλής.

Τον Δήμο που ο Παππούς προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχει 0% παραβατικότητα, που «στήνει» βραβεύσεις για να μας πείσει για τις ικανότητες του

Δυστυχώς όμως καθημερινά τα  γεγονότα έρχονται να μας θυμίσουν ότι σχεδόν πίσω από όλα  υπάρχει το Ζεφύρι κ ο Δήμος Φυλής

Έτσι μας κατάντησε ο Δήμαρχος της ρεμούλας, της  γυφτιάς και της παραβατικότητας.

 

Έγκριτη δημοσιογράφος δημοσίευσε χτες στον προσωπικό της λογαριασμό

Το Ζεφύρι ανήκει στο Δήμο Φυλής. Πάρτι κάνετε, Χρήστο Παππού. Ο φίλος σου ο Αδωνις Γεωργιάδης το ξέρει;

 

ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ (και) ΓΙΑ ΚΕΤΑΜΙΝΗ

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί και όχι το ξανθό που τη βλέπουμε στις φωτογραφίες και στην τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν δω την κυρία αυτή με κόκκινη ή καροτί περούκα, θα μπορέσω να την αναγνωρίσω».

H συγκεκριμένη μαρτυρία-φωτιά ανήκει σε έναν χρόνιο χρήστη ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ»), ο οποίος αποτελεί τον πρωταγωνιστή της σημερινής έρευνας της εφημερίδας που είναι η πλέον συγκλονιστική στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για το θρίλερ της Πάτρας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο συναντηθήκαμε και συνομιλήσαμε πολλάκις, δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών αρχών καθώς είναι σε θέση να υποδείξει την παράνομη διαδρομή της φαρμακευτικής κεταμίνης και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο χρήστες και επιτήδειοι την προμηθεύονται από στέκια της Πάτρας αλλά και της Αθήνας.

 

Τα σπίτια που γίνεται η διακίνηση της κεταμίνης είναι κοντά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής

Παρουσία του «Γ.» η «Μ» κατάφερε όχι μόνο να καταγράψει τα δρομολόγια της κεταμίνης στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και να εξασφαλίσει φιαλίδια τα οποία θα έπρεπε κανονικά να προορίζονται για φαρμακευτική χρήση. Ο μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει ότι επιτήδειοι τη μεταφέρουν από τη Βουλγαρία και τη διοχετεύουν σε χρήστες κάτω από τη μύτη των Αρχών.

Ο ίδιος προμηθεύεται αποκλειστικά φιαλίδια καθαρής κεταμίνης.

Στη συνέχεια κάνει το κάθε φιαλίδιο τρεις δόσεις, αφού αραιώσει το περιεχόμενό του με νερό: «Παίρνω καθαρή κεταμίνη γιατί έτσι μπορώ να ελέγχω τι βάζω στον οργανισμό μου. Αποφεύγω το Special K, που είναι σε μορφή σκόνης, διότι δεν ξέρω τι έχει μέσα. Μπορεί ο έμπορος να θέλει να με στείλει», τονίζει. Αν πάρεις την καθαρή κεταμίνη, χωρίς να την αραιώσεις με νερό, υπάρχει περίπτωση να μην ξυπνήσεις, να πεθάνεις στον ύπνο σου», αναφέρει.

 

Από το οδοιπορικό της «Μ» παρουσία του μάρτυρα-κλειδί προκύπτει ότι το παρεμπόριο καθαρής φαρμακευτικής κεταμίνης στην Αττική γίνεται τουλάχιστον σε δύο σπίτια στο Ζεφύρι, σε απόσταση αναπνοής από το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά και από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής!

 

«Από εκεί την προμηθεύονται κάποιοι οι οποίοι τη διοχετεύουν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σε πιο ακριβή τιμή.

Εμένα που είμαι συστηματικός χρήστης δεν με συμφέρει και γι’ αυτό ψωνίζω από το Ζεφύρι»,

αναφέρει ο «Γ.», προσθέτοντας ότι «η συγκεκριμένη ουσία διακινείται ακόμα στην Αγιά Σωτήρα, που αποτελεί ‘‘άβατο’’ για τους απλούς πολίτες, και στο κέντρο της Αθήνας».

 

Σπίτι – φρούριο

Οι Έλληνες Ρομά που εμπορεύονται την κεταμίνη και τις άλλες ουσίες έχουν λάβει διάφορα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφύγουν να πέσουν στα χέρια των Αρχών.

Στο λευκό σπίτι με τα ρολά, που θυμίζει κλειστό κατάστημα και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι έμποροι έχουν τοποθετήσει κάμερες ώστε να ελέγχουν ποιος κινείται από το προηγούμενο τετράγωνο. Τα ερμητικά κλειστά ρολά ανοίγουν για λίγα δευτερόλεπτα, ίσα ίσα για να μπει μέσα κάποιος χρήστης.

Όταν πηγαίνουμε μας βλέπει από μακριά από τις κάμερες και μας ανοίγει το ρολό που είναι πάντα κατεβασμένο. Δεν προμηθεύει ναρκωτικά σε αγνώστους. Εμένα με ξέρει γιατί ψωνίζω χρόνια από εκεί και όταν με δει, έχει έτοιμα τα φιαλίδια», μας λέει ο «Γ.». Όπως μας εξήγησε ο ίδιος, ο έμπορος δεν δίνει ποτέ παραπάνω ποσότητα κεταμίνης από αυτήν που ξέρει ότι χρειάζεται κάθε χρήστης.

Εκτός από τα γνωστά ναρκωτικά, εκεί διατίθεται η ουσία πεθιδίνη καθώς και αυτοκόλλητες γάζες μορφίνης.
Ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών διαθέτει μάλιστα σκάνερ, το οποίο οι «πελάτες» ακούν ξεκάθαρα, για να παρακολουθεί τις συχνότητες του κέντρου της Άμεσης Δράσης. «Το κατάλαβα πρόσφατα και πραγματικά τρομοκρατήθηκα», μας είπε ο «Γ.».

Ασύρματος συντονισμένος στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος ήταν στα χέρια κακοποιού και κατασχέθηκε

 

Σε περίπτωση που αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αρχίσουν να κάνουν ελέγχους στην περιοχή, οι έμποροι κρατούν τους χρήστες μέσα έως ότου βεβαιωθούν ότι το πεδίο είναι ελεύθερο! «Μπαίνεις και αγοράζεις ό,τι θέλεις. Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη, αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου», μας λέει ο «Γ.».
Ο μεγάλος φόβος του «Γ.», όπως μας είπε, είναι οι Βούλγαροι οι οποίοι πωλούν την κεταμίνη. Ο ίδιος θεωρεί ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να τον προστατέψει. Αντίθετα φοβάται τους επίορκους αστυνομικούς, οι οποίοι, όπως λέει, βοηθούν τους εμπόρους να αποφύγουν τη σύλληψη και κυρίως την κατάσχεση των ναρκωτικών. Και όχι μόνο αυτό. Δίνουν πληροφορίες στα μέλη των κυκλωμάτων ώστε να εντοπίζουν όσους τους έχουν καταγγείλει: «Αν αναφέρω κάποιον στην Αστυνομία, την επόμενη μέρα έχουν έρθει σπίτι μου και μου λένε ‘‘πάμε να αναιρέσεις, σε περιμένει ο δικηγόρος’’ (σ.σ.: μας ανέφερε το όνομα πασίγνωστου δικηγόρου ο οποίος φιλοξενείται συχνά στα τηλεοπτικά παράθυρα).

 

«Με συλλαμβάνουν μέσα στο σπίτι του εμπόρου ναρκωτικών και μου λένε: ‘‘Βρήκαμε αυτό επάνω σου. Υπόγραψε ότι το προμηθεύτηκες από τον έμπορο’’. Εγώ όταν το υπογράψω, την επόμενη μέρα έξω από το σπίτι μου θα γίνεται χαμός από τους γύφτους. Με το ζόρι με πάνε στον δικηγόρο τους να αναιρέσω την κατηγορία. Λέω στον αστυνομικό: ‘‘Αν μου εγγυηθείς την ασφάλεια των παιδιών μου και τη δική μου θα υπογράψω’’. Υπάρχουν άλλοι που το έχουν κάνει και τους ψάχνουν ακόμα. Είναι ένα μέρος ανομίας εκεί», λέει χαρακτηριστικά ο «Γ.». Ο ίδιος δεν θέλει επ’ ουδενί να αποκαλυφθεί ποιος είναι, καθώς φοβάται για τη ζωή του: «Δεν υπάρχει καμία προστασία», τονίζει.

 

 

Και σε όλα αυτά ο Παππούς απαντά

 

 

 

Παππούς: Όταν μπαίνεις στον Δήμο Φυλης νομίζεις ότι αλλάζεις ΧΩΡΑ

 

 

 

 

 

H συγκεκριμένη μαρτυρία-φωτιά ανήκει σε έναν χρόνιο χρήστη ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ»), ο οποίος αποτελεί τον πρωταγωνιστή της σημερινής έρευνας της εφημερίδας που είναι η πλέον συγκλονιστική στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για το θρίλερ της Πάτρας.

ΠΗΓΗ: https://www.ereportaz.gr/patra-an-do-xana-tin-kyria-afti-me-kokkini-perouka-tha-tin-anagnoriso-pistevo-oti-itan-i-roula-i-diadromi-tis-ketaminis/?utm_source=notifications&fbclid=IwAR1qkPolC87kI_f8VZkqGwqADzJnSm8qLqYDRs9EzC_a_hSkGTjUEeo6oVQ

 

%d bloggers like this: