Συνάντηση Βασιλείου-Κουλοχέρη για τα προβλήματα στη Φυλή

Τα κρίσιμα θέματα  που αφορούν τη Δυτική Αττική και το Δήμο Φυλής συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Γιάννη Βασιλείου.

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν στην διαχείριση των απορριμμάτων, στην πάταξη της εγκληματικότητας και στη καταγραφή των Ρομά στη περιοχή.

Μετά τη συνάντηση ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης δημοσίευσε στο facebook το εξής μήνυμα:

Σήμερα,Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ενημερώθηκα από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Βασιλείου Γιάννη για θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Δήμου μας με τη Περιφέρεια και γενικότερα για το παρόν και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.
Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι ο Δήμος Φυλής αδιαφορεί στα δυο βασικότερα ζητήματα του τόπου μας. 
Είμαστε ο ένας εκ των δυο από τους 66 Δήμους της Αττικής που δεν έχουν καταθέσει ακόμη τοπικό σχέδιο για τη διαχείριση των απορριμμάτων, όπως ζήτησε η Περιφέρεια από τον Νοέμβριο του 2014.
Επιπλέον, ο Δήμος αγνόησε την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής από το 2015 και δεν προχώρησε ποτέ σε κοινωνική έρευνα και απογραφή πληθυσμών των Ρομά στη περιοχή μας.
Με τα παραπάνω επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η αδιαφορία και η ανεπάρκεια της σημερινής διοίκησης για δυο βασικά ζητήματα του Δήμου Φυλής.