Συνελήφθη ο «Λογιστής» στο Ζεφύρι

Συνελήφθη την Παρασκευή από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Ζεφύρι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε εκατοντάδες τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών σε όλη τη χώρα, η οποία και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου φέτος τον Μάρτιο.

Ο αποκαλούμενος «Λογιστής» έχαιρε του σεβασμού των υπολοίπων μελών της οργάνωσης. Είχε μάλιστα αποκομίσει από την δράση της σπείρας πολύ μεγάλα ποσά.

Οπως είναι γνωστό, από τις έρευνες των αρχών εξιχνιάστηκαν συνολικά 225 περιπτώσεις τηλεφωνικών – ηλεκτρονικών απατών με περιουσιακό όφελος που ξεπερνά το 1.180.000 ευρώ.

Στις αρχές Ιουλίου, η Ασφάλεια Αγρινίου, είχε εξιχνιάσει ακόμη τριάντα περιπτώσεις τηλεφωνικών-ηλεκτρονικών απατών από τους ίδιους δράστες. Τα περισσότερα από τα μέλη των δυο εγκληματικών οργανώσεων, έχουν προφυλακιστεί.

Ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή, καθότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή από την Ασφάλεια Αγρινίου.

 

 

 

πηγή: https://www.agriniopress.gr/synelifthi-sto-zefyri-o-archigos-tis-organosis-me-tis-apates-poy-exarthrose-i-asfaleia-agrinioy/

 

%d bloggers like this: