Σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ κόστισε η κακοκαιρία “Ελπίδα” στο Δήμο Φυλής!!!

Από μηχανήματα εκχιονισμού μέχρι… σουβλάκια χρεώθηκε ο Δήμος που εν τέλει σπατάλησε υπέρογκα ποσά για το μέγεθος και την ένταση του χιονιά στην πόλη μας!

Άλλο ένα καθιερωμένο πάρτι αναθέσεων στήθηκε με αφορμή την κακοκαιρία “Ελπίδα” στο Δήμο Φυλής που περιμένουν στη γωνία σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς για να “περάσουν”  εκατομμύρια ευρώ που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν το μέγεθός τους!

Σίγουρα η πρόληψη στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα κρίνεται αναγκαία, ωστόσο η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ που τελικά αποδείχθηκαν… άκαρπες καθώς η κακοκαιρία δεν έπληξε ιδιαίτερα τη Δυτική Αττική και το Δήμο Φυλής, παρά μόνο τους Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Όπως θα δείτε στην αναρτητέα απόφαση στο “Διαύγεια” το συνολικό κόστος των … εργασιών ανέρχεται στα 400.000Ε με τον Δήμο να νοικιάζει ιδιωτικό στόλο και να φροντίζει μέχρι τα σουβλάκια των οδηγών τα οποία περισσότερο σε… χαβιάρι μοιάζουν καθώς ακόμη και εδώ μιλάμε για ένα φουσκωμένο ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!!!!!!

Επίσης, θα δείτε πιο κάτω ότι για περίπου τις ίδιες ανάγκες ο Δήμος Αχαρνών δαπάνησε τα μισά λεφτά και βγήκε ασπροπρόσωπος όντας μεγαλύτερος σε έκταση (4ος στην Αττική και 12ος στην Ελλάδα!!!) και με τους Θρακομακεδόνες που επλήγησαν περισσότερο από εμάς!

Για μια ακόμη φορά, ο Δήμος Φυλής – η χαρά των εργολάβων και των προμηθευτών – εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και “πέταξε” ένα υπέρογκο ποσό για την εποχή, την ίδια ώρα που η τοπική αγορά και τα νοικοκυριά σφαδάζουν από την ακρίβεια χωρίς κανένα μέτρο ενίσχυσής τους από την Πολιτεία!!!

Δείτε τους σχετικούς πίνακες:

Ολόκληρη η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ΕΔΩ

%d bloggers like this: