Σχολεία και εργαζόμενοι δυο από τα καυτά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Ένα θέμα που απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο στις 27/5/2022,  ήταν το θέμα που έχει προκύψει με τα όρια των σχολείων. Συγκεκριμένα του  4ου, 9ου και του 11ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων. Καθώς αρκετοί γονείς αναγκάζονται να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε σχολεία μακριά από τα σπίτια τους.

Ο Παππούς φέρεται εναντία στην ουσία ενός υπαλλήλου, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ιωάννη Κάππου και της απόφασης του για τα όρια των σχολείων.

Προφανώς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δήλωσε ότι ο εν λόγω Διευθυντής στηρίζεται σε ένα ….παραθυράκι.

 

Ο Κουλοχέρης του είπε ότι πως μπορεί να μας κολλάει ένας υπάλληλος; Προφανώς κάτι δεν έχετε κάνει σωστά ως Δήμος.

Μιλάει για παραθυράκια ο άνθρωπος που στηρίζει όλη του την διοίκηση σε….παραθυράκια του νόμου!

Και η αλήθεια είναι ότι φάνηκε ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά  η γύμνια της διοίκησης σε θέματα Παιδείας!

 

Φέρεται κατά ενός υπαλλήλου ενωδεν μας είπε ότι εάν όλα αυτά τα χρόνια που είναι  Δήμαρχος και έχει διαχειριστεί τόσα εκατομμύρια, είχε επιλέξει να φτιάξει σχολεία αντί να στοιβάζει τα παιδιά μας σε κοντέινερ αυτή τη στιγμή τότε δεν θα υπήρχε το πρόβλημα υπεράριθμων τμημάτων.

Ο Κουλοχερης δήλωσε ότι στα θετικά και στα καλώς κείμενα της διοίκησης θα βρίσκεστε δίπλα στη διοίκηση,γιατί και αυτός είναι ο ρόλος μιας υγιούς αντιπολίτευσης, δίνοντας συγχαρητήρια για το αισθητικό αποτέλεσμα στο 1ο δημοτικο σχολείο!

Τονίζοντας όμως ότι πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα από την αντισεισμική θωράκιση και πυρασφάλεια των σχολικών  μονάδων.

 

Το συμπέρασμα είναι ότι  η διοίκηση Παππού εν ετει 2022  δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον κατάλληλο αριθμό σχολείων , ώστε να ξεπεράσει ανάλογα προβλήματα και σε έναν από τους πιο πλούσιους Δήμους της χώρας τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε κοντέινερ!!!!!

 

 

Επίσης, στην συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα για την  Αποδοχή του αιτήματος για ασφαλιστικά μέτρα εργαζομένων covid 19 για συνέχιση και παραμονή της εργασίας τους στο Δήμο Φυλής.

Κουλοχέρης: Μην παίζετε για ακόμη μια φορά  με τους εργαζομένους

Το σωματείο ζήτησε την στήριξη του δημοτικού συμβουλίου και ο Κουλοχέρης δήλωσε εφόσον η νομική υπηρεσία μας καλύπτει

φυσικά να τους στηρίξουμε και να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους, εφόσον πρόσφεραν την δύσκολη περίοδο COVID  και εργαστήκαν στην πρώτη γραμμή.

ΟΜΩΣ

Κύριε Παππού,

Μην λάβουμε εδώ μια απόφαση και όταν πάτε στα δικαστήρια δηλώνετε με τους δικηγόρους σας άλλα, όπως  εμπαίξατε προεκλογικά τους 95 εργαζομένους και βρεθήκαν στο δρόμο παρά τις διαβεβαιώσεις ότι είστε στο πλευρό τους.

 

Επιτέλους ως ένας Δήμος με αρκετά χρήματα, ας τα αξιοποιήσουμε  προς όφελος των δημοτών.

 

Αυτά δήλωσε στον Δήμαρχο ο οποίος έτρεξε να φύγει από την αίθουσα  για να μιλήσει στο τηλέφωνο καθώς έκρινε προφανώς ότι είναι πιο σημαντικό από το θέμα των εργαζομένων.

 

 

 

%d bloggers like this: