«Τα πρωτοπαλίκαρα  Παππού Μπουραΐμη βγήκαν μπροστά να τους υπερασπιστούν»

 

Τη Δευτέρα 20/12/2021 δημοσιεύσαμε(διάβασε : ΕΔΩ )το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο του Ακράτητου που αποτελεί δημοτική περιουσία βρέθηκε ένα φορτηγό γεμάτο κλοπιμαία. Δεν ήταν μια φανταστική είδηση,  άλλα μια είδηση που διασταυρώσαμε για την εγκυρότητα της από πολλές πλευρές (ακόμα και από αυτές που σήμερα έβγαλαν ανακοίνωση καταγγέλλοντας το δημοσίευμα.)

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Καταγγείλαμε το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου και συγκεκριμένα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Αβράμης είναι ανίκανοι να προστατέψουν την δημοτική περιουσία. Το γεγονός ότι πραγματοποιούνταν εργασίες δεν αφαιρεί  τον Δήμο από  τις ευθύνες του απεναντίας ένα εργοτάξιο με τους κίνδυνους που ενέχει οφείλει να φυλάσσεται στο πλαίσιο της αστικής ευθύνης.

Θεωρήσαμε δε ότι ίσως είχε λίγη ευθιξία και θα απαντούσε στις καταγγελίες ο ίδιος και όχι χρησιμοποιώντας «εξαρτώμενα δεκανίκια»

Άλλωστε που ακούστηκε αθλητικό σωματείο να λειτουργεί ως φερέφωνο και γραφείο τύπου του Δήμου και να απαντά αντ’ αυτού!

 

Για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς στο δημοσίευμα μας ουδεμία  αναφορά κάναμε και ούτε  στραφήκαμε κατά της ιστορίας, των φιλάθλων, των προπονητών και των αθλητών της ιστορικής ομάδας του τόπου μας, του Ακράτητου.

Τα πράγματα είναι απλά!

Ρίχνοντας μια ματιά στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας  εύλογα συμπεραίνεις ότι οι αποτυχημένοι των εκλογών Παππού Μπουραΐμη είναι οι καιροσκόποι και οι βολεμένοι στον ιστορικό αθλητικό σύλλογο  περιμένοντας να «διαχειριστούν» τη χορηγία που θα λάβουν από τον Δήμο και δυστυχώς  είναι εκείνοι που ορίζουν τις τύχες των παιδιών μας.

Κύριοι,

Με αυτές τις συμπεριφορές σας δεν προάγετε  τον αθλητισμό αλλά φέρεστε να λειτουργείτε για προσωπικά οφέλη και δεν δεχόμαστε από εσάς να μας κουνάτε το δάχτυλο.

Κάθε κατεργάρης λοιπόν στον πάγκο του και εμείς θα είμαστε εδώ  να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Σχετικά με τους διοικούντες για άλλη μια φορά απέδειξαν την ανικανότητα τους και την διαπλοκή τους. Γνωστό άλλωστε το μοντέλα εξάρτησης κάποιων συλλόγων   από τις χορηγίες που προέρχονται από τα σκουπιδολεφτά.

 

 

%d bloggers like this: