Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε παραβατικότητα;

 

Εδώ και μέρες τα ” παπαγαλάκια” της διοίκησης μας μας πλασάρουν ρεπορτάζ για τη φοβερή συνάντηση που έκανε ο Παππούς με στελέχη της Αστυνομίας και εκεί τους τράβηξε το αυτί γιατί δεν κάνουν όσα συμφωνήσαν στο Μνημόνιο Συνεργασίας.

15-07-2016
03-07-2020

Ένα πρωτόκολλο που υπογράφηκε στις 15 Ιουλίου του 2016 και 4 χρόνια μετά ο Παππούς απλά τους τράβα το αυτί!

 

Θυμήθηκε μετά από 4 χρόνια να τους απειλήσει ότι εάν δεν κάνουν τίποτα θα πάρει πίσω τα δώρα του.

 «Ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα στην ελληνική αστυνομία σε ότι χρειάζεται. Διαθέσαμε δωρεάν δύο δημοτικά κτήρια σε αστυνομικές υπηρεσίες, δωρίσαμε ειδικά οχήματα στη ΟΠΚΕ, είμαστε καθημερινά παρόντες σε μικρές και μεγάλες ανάγκες που παρουσιάζονται στα αστυνομικά τμήματα. Το μόνο που ζητάμε είναι να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες μας και νομίζω πως είναι κάτι που το δικαιούμαστε» σημείωσε.(2016)

Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια στο τέλος τους είπε

αν δεν τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί, θα αναγκαστεί να αποσύρει την υπογραφή του από το Μνημόνιο Συνεργασίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.”

 

Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε εγκληματικότητα στο Δήμο μας;

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Παππούς μας κοροϊδεύει σε κάθε επίπεδο.

 

Από το

΄΄δεν υπάρχει επέκταση΄΄

και το

΄΄ θα κλείσει η χωματερή΄΄

 

μέχρι ότι …

όλα είναι ρόδινα στο Δήμο μας με μηδέν εγκληματικότητα και παραβατικότητα.

 

Είναι σαν μην ζει αυτός και οι συνεργάτες τους σε αυτόν το Δήμο, σαν να μη βλέπουν, να μην ακούν.

 

Καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ χρήστες από όλη την Αττική επισκέπτονται  την περιοχή μας είτε με τον προαστιακό είτε με το  Β12 και διερχόμενοι μέσα από γειτονίες που παίζουν μικρά παιδιά,προσεγγίζουν σημεία πώλησης ναρκωτικών ουσιών για να προμηθευτούν τη δόση τους.

 

Όπως μας τονίζουν δημότες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να μεταβούν στην εργασία τους η κατάσταση είναι τραγική, με τον αριθμό των αλλοδαπών και όχι μόνο  χρηστών να συνωστίζονται με ότι αυτό συνεπάγεται για τη  δημόσια υγεία.

 

Οι συγκεκριμένοι χρήστες μη έχοντας την δυνατότητα να εργαστούν λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης της υγείας τους και με σκοπό να εξασφαλίσουν τη δόση τους ενεργούν κλοπές στην περιοχή μας.

 

Πρόσφατα όπως μας κατήγγειλαν δημότες έγινε σύλληψη χρήστη από την Αστυνομία στον προαύλιο χώρο  συλλόγου και μάλιστα απογευματινή ώρα όπου εντός υπήρχαν παιδιά για να κάνουν μαθήματα.

 

Από την άλλη για να λέμε και αλήθειες τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας ψυχορραγούν  λόγω έλλειψης αστυνομικού προσωπικού με τους πραγματικά παρόντες Αστυνομικούς να υπολείπονται κατά πολύ σε αριθμό αυτών που προβλέπονται από την οργανική τους δύναμη.

Πολλοί είναι δε αυτοί που βρίσκονται να εκτελούν υπηρεσίες σε περιοχές εκτός του Δήμου μας, στο κέντρο της Αθήνας,σε φύλαξη στόχων και άλλου.

 

 

Τα σχόλια των δημοτών κάτω από τις αναρτήσεις δείχνουν ότι οι δημότες δε τρώνε πια κουτόχορτο

 

”Τουλάχιστον αστείο το όλο επιχείρημα.Η ανομία στο αποκορύφωμα της από τους γνωστούς.Η Λ.Φυλής ένα απέραντο κωλοχανείο. Ηχορύπανση,κλοπές,γκετοποίηση.Θα μας ξαναδείτε στις επόμενες εκλογές.Μείνετε ανήσυχοι.”

 

”Ποιες κόκκινες γραμμές… ας κάνει τουλάχιστον Τα αυτονόητα και το καθήκον του και μην κοροϊδεύει τους κατοίκους του Πανοράματος. Έχει στα χέρια του χρόνια τώρα αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και δεν τις εφαρμόζει. Να παραδώσει τώρα το χώρο της πλατείας τους κατοίκους και να απομακρύνει τους καταληψίες….. για αυτούς δεν ισχύουν οι κόκκινες γραμμές …. 20 χρόνια περάσανε Πόσο πια….. η αστυνομία ήταν εκεί γιατί δεν έκανε το καθήκον του ως όφειλε να γκρεμίσει τα αυθαίρετα κτίσματα και να απομακρύνει τους καταληψίες….”

Σε όλους τους Δήμους όταν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα

ο Δήμαρχος μπροστάρης μαζί με το λαό

για να διεκδικήσουν όσα τους αξίζουν.

 

Εδώ στη Φυλή ….

ΠΟΤΕ 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

δε ζήτησε την συνδρομή των δημοτών.

 

Γιατί αισθάνονται τόσο ικανοί και δυνατοί;

 

Δε θέλουν να μαθαίνουν οι δημότες όσα στην πραγματικοτητα συμφωνούν;

 

Έχουν λύσει μόνοι τους όλα τα θέματα;

 

Ας κάνουν ένα δημοτικό συμβούλιο ανοιχτό για τον κόσμο και ας μιλήσουμε εκεί ΟΛΟΙ

να δει η διοίκηση ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην πόλη γιατί φαίνεται ότι δεν την γνωρίζει.

Ας στρέψει το βλέμμα της στους δημότες πριν να είναι αργά

 και φύγουμε όλοι από αυτήν την πόλη.

Εκτός αν όντως αυτό είναι το σχέδιο ….να παραδώσουμε την πόλη μας σε συγκεκριμένη ομάδα.

Ως πότε θα αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας;

 

Ως πότε θα είναι αναγκασμένοι να ζούμε μέσα στον φόβο και την ανασφάλεια;

 

%d bloggers like this: