Τι γίνεται στον Δήμο;;; Αλλάζουν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ κατά το δοκούν. Καταγγελίες από τις παρατάξεις

 

Εδώ και δυο χρόνια ο Παππούς έχει κρατήσει τα δημοτικά συμβούλια κλειστά και ενώ όλοι οι δήμοι έχουν κάνει χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία με πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, ο Παππούς αρνείται κατηγορηματικά και έχει επιλέξει τα «δια περιφοράς». Δηλαδή στέλνει ένα mail με τα θέματα του δημοτικού ή διοικητικού συμβουλίου και οι σύμβουλοι απαντούν είτε τηλεφωνικά είτε με mail: ΝΑΙ –ΟΧΙ-ΛΕΥΚΟ, χωρίς διάλογο, χωρίς προτάσεις, χωρίς διευκρινήσεις.

Έχοντας δε και την απολυτή πλειοψηφία ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

 

Πρόσφατα είδαμε ανακοίνωση της παράταξης του Ρούσσα ότι έλαβαν το mail μετά την συνεδρίαση!!!

Μικρό το κακό θα πει κάποιος αλλά έχουμε ακόμα πιο σοβαρά περιστατικά που περνάνε την γραμμή της νομιμότητας.

 

Η παράταξη ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ με επιστολή της προς τον Δήμαρχο και στη συνέχεια στην Αποκεντρωμένη αναφέρει ότι τα μέλη του διοικητικού της Πάρνηθας με πρόεδρο τον Μαυροειδή είδαν με έκπληξη ότι σε δυο συνεδριάσεις ενώ είχαν ψηφίσει( και μάλιστα στη μια θετικά καθώς αφορούσε πρόσληψη υπαλλήλων) στην απόφαση εμφανίζονταν ως ΑΠΟΝΤΑ!

Ανθρώπινο λάθος θα σκεφτόταν κάποιος και πράγματι από το γραφείο της παράταξης επικοινώνησαν ώστε να διορθωθεί αυτό το λάθος.

Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !

Δήλωσε δε ότι δεν είχε λάβει κανένα έγγραφο ψήφισης από την παράταξη και ότι το συζήτησε με τον Πρόεδρο και προφανώς από κοινού, αυθαίρετα, παράνομα έλαβαν την απόφαση να τους χρήσουν ΑΠΟΝΤΕΣ καταλύοντας κάθε ίχνος δημοκρατίας που είχε απομείνει στη δια περιφοράς συνεδριάσεις.

Να τονίσουμε εδώ ότι οι υπάλληλοι τόσο του δημοτικού συμβουλίου όσο και των επιτρόπων έρχονται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα μέλη του δημοτικού και των διοικητικών συμβουλίων ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο ψήφισης( είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας)

Ο Πρόεδρος με την μεγαλύτερη επιχορήγηση, με τις αναθέσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη, με την κατασπατάληση των χρημάτων μας, είδε ξαφνικά τον εαυτό του ως «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»» και γράφοντας τον νόμο στα ολοκαίνουργια παπούτσια του ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ παρασύροντας και τους υπαλλήλους να υιοθετήσουν ανάλογη θέση.

 

Η παράταξη ΦΥΛΗ. ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ έστειλε την παρακάτω επιστολή όπου μεταξύ άλλων ζητά από τον Δήμαρχο να λάβει θέση.

Δήμαρχε,

Κάποια στιγμή σε αυτήν την πόλη πρέπει να εμπεδώσουμε ότι η ευθύνη οφείλει να έχει ονοματεπώνυμο και να αποδίδεται διότι κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Οφείλουμε να τηρούμε τις διαδικασίες, να ενεργούμε με κάθε νομιμότητα και να τιμάμε την θέση που μας τοποθέτησαν οι δημότες αυτής τη πόλης .

Αναμένουμε να εγκαλέσετε το μέλος της διοίκησης σας και να διαφυλάξεις την νομιμότητα σε κάθε επίπεδο.

Εμείς αρνούμαστε να ακολουθήσουμε τέτοιου είδους τακτικές και προχωρούμε σε σχετικές καταγγελίες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, για την ακύρωση των αποφάσεων αυτών καθώς και να συνετίσει ή ακόμη και να πειθαρχήσει όσους λειτουργούν καταχρηστικά και ανεξέλεγκτα!

 

 

Πάντως μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή

Αυτός είναι ο Παππούς!

Δέχεται καταγγελίες από τις 2 από τις 4 παρατάξεις του Δ.Σ. και σφυρίζει αδιάφορα γιατί προφανώς για κάποιο λόγο θεώρει την διοίκηση του υπεράνω του Νόμου.

 

%d bloggers like this: