Τον Καμαρινόπουλο επέλεξε το γραφείο τύπου του Δήμου για την προπαγάνδα του. Θύμα ή συνένοχος;

Τον Καμαρινόπουλο επέλεξε το γραφείο τύπου του Δήμου για την προπαγάνδα του.

 Θύμα ή συνένοχος;

 

Διαβάσαμε σήμερα με έκπληξη να καπηλεύονται και να διαφημίζουν ως απόφαση του Καμαρινόπουλου  την απόφαση του Κράτους για απαλλαγή καταβολής των τροφείων από τους γονείς.

Συνηθισμένοι στην επικοινωνιακή τακτική του Παππού να παρουσιάζει το «τίποτα» ….ως έργο αναρωτιόμαστε εάν σκαρφίστηκε το γραφείο τύπου αυτή την ανάρτηση  μην έχοντας να επιδείξει τίποτα άλλο ως έργο του Καμαρινόπουλου.

Μιας και ο  Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινοπουλος

για δεύτερη θητεία δεν έχει να παρουσιάσει έργο

παρά μόνο βαφεί, χτενίζει το γκαζόν, πληρώνει την ξαδέρφη του άλλου Προέδρου για μηνιαία συντήρηση ιστοσελίδας(800,00), αγοράζει από τον ίδιο  προμηθευτή ΚΑΜΑΚΑΡΗ από καρφίτσα μέχρι αεροπλάνο(παιχνίδια), συντηρεί συναγερμούς και κάμερες  … αλλάζοντας μπαταριές.

Είναι ο Πρόεδρος που δεν πήγε μισό βήμα παρακάτω τους Παιδικούς Σταθμούς  της Φυλής.

 

Είτε αυτό ισχύει είτε κάτι άλλο συμβαίνει στο βασιλεία της Δανιμαρκίας  και κάποιος θέλει να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Πρόεδρο.

 

Είναι απορίας άξιο ότι από τη μια ο δήμαρχος Παππούς βλέποντας ότι έχει έναν Πρόεδρο που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του   να μην του παρέχει καμία στήριξη ( τόσους ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες έχει) και από την άλλη ο Καμαρινόπουλος που εκπροσωπεί βρέφη,  νήπια και γονείς να αποδέχεται αδιαμαρτύρητα να τον διαφημίσει το επικοινωνιακό επιτελείο του Δημάρχου παρουσιάζοντας ως μοναδικό του έργο την εκτέλεση της απόφασης της Κυβέρνησης

Οι δημότες δεν τρώνε κουτόχορτο όπως νομίζετε, γνωρίζουν πολύ καλά τις επικοινωνιακές τακτικές  της διοίκησης.

 

Αναμένουμε την διόρθωση της επικοινωνιακής «πατάτας» από τον ίδιο τον Πρόεδρο και πραγματικά αν αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις του ας αφήσει τη θέση του σε κάποιον άλλον ικανό, ενεργό, με σχέδιο, όραμα.

 

Εκείνος μπορεί να συνεχίζει να πηγαινοφέρνει τον Δήμαρχο με τη μηχανή του. 

Εξάλλου …. έκαστος εφ’ ω ετάχθη

%d bloggers like this: