Τραγικός Κρεμύδας δικαιολογεί τους Ρόμα: Γλεντάνε οι Ρόμα και πέφτουν σφαίρες

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ: Γλεντάνε οι Ρόμα και πέφτουν σφαίρες

Τόσο απλά αιτιολόγησε και δικαιολόγησε τους Ρόμα που ρίχνουν σφαίρες ανεξέλεγκτα στα γλέντια τους.

 

Χτες για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες γονείς κατήγγειλαν ότι βρήκαν σφαίρα σε χώρο του σχολείου.

Πριν δέκα μέρες, συγκεκριμένα 1/10 εντοπίστηκε σφαίρα, σε βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ, στα Άνω Λιόσια. Η βολίδα από πυροβόλο όπλο εντοπίστηκε στα σκαλοπάτια έξω από το βρεφονηπιακό σταθμό και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Χτες, 11/10, αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε δίπλα σε νηπιαγωγείο και παραδόθηκε στην ασφάλεια της περιοχής, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Σε ρεπορτάζ του Mega ο Κρεμύδας δήλωσε ευθαρσώς, κυνικά και με διάθεση να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη ομάδα   ότι αυτά συμβαίνουν κάποιες φορές, όταν υπάρχουν γλέντια πανηγύρια από κάποιες ομάδες.

 

Μάλιστα απαξιωτικά είπε…  εκεί κάτω μένουν Ρομα

 Χωρίς να κάνει αναφορά στην περιοχή του Ζεφυρίου δείχνοντας ξεκάθαρα την θέση της διοίκησης, ότι το Ζεφύρι έχει αφεθεί στα χέρια της συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές όταν υπάρχουν γλέντια πανηγύρια από κάποιες ομάδες. Στην περιοχή κάτω από κει μένουν Ρομά όταν έχουν κάποια γλέντια φεύγουν κάποιες βολίδες από εκεί και έρχονται προς τον προς το οικιστικό ιστό.

 

Η κατάσταση στην πόλη μας έχει αρχίσει να γίνεται  επικίνδυνη.

Δεν υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ πουθενά.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να δηλώνεται ελαφρά τη καρδία από εκπροσώπους της διοίκησης ότι απλά κάποιοι γλεντάνε και διακινδυνεύουν την ζωή των δημοτών. Ο Κρεμύδας εάν έχει λίγη ευαισθησία και ευθιξία για την θέση που κατέχει πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους γονείς των παιδιών και άμεσα να απαιτήσει  να γίνουν ενέργειες από τον ΠΑΠΠΟΥ για την ασφάλειας των παιδιών μας.

 

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Παππούς έχει δηλώσει ότι κατάφερε στο Δήμο να μηδενίσει την  παραβατικότητα στην πόλη μας.

MEGA «Πεδίο βολής» τα Άνω Λιόσια – Εντοπίστηκαν σφαίρες και σε δεύτερο νηπιαγωγείο

%d bloggers like this: