Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Τρεις νεκροί σε φρεάτιο – Πληροφορίες ότι έψαχναν χρυσό

Νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα τρεις άνδρες σε φρεάτιο στην Βαρυμπόμπη, οι οποίοι αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.

Οι τρεις άνδρες, νεαρής ηλικίας, ανασύρθηκαν από φρεάτιο βάθους 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης ενώ στη συνέχεια, διακομίστηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι τρεις άνδρες φαίνεται να έψαχναν για χρυσό.

Σημειώνεται ότι οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί αργά χθες το βράδυ και τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στις 5.30 το πρωί ανασύρθηκαν νεκροί από την πυροσβεστική.

 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι άτυχοι άντρες που ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα, τα οποία κρατούνται στο ΑΤ Θρακομακεδόνων.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, ενώ εντόπισαν τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι, ενώ ένας αυτοσχέδιος σωλήνας είχε τοποθετηθεί, για να βγαίνουν τα αέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία, λόγω των αναθυμιάσεων, ενώ στο σημείο, έξω από το πηγάδι βρέθηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι, μόλις είδαν τους τρεις άνδρες να χάνουν τις αισθήσεις τους, ειδοποίησαν τις Αρχές.

 

https://www.cnn.gr/ellada/story/229030/tragodia-sti-varympompi-treis-nekroi-se-freatio

%d bloggers like this: