Χρυσός ο Αβραμίκας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Poomsae 2021

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Αβραμίκας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  Vienna Open International Taekwondo Poomsae 2021 on line που έγινε διαδικτυακά στις 11-12-13/6 με την συμμετοχή 600 αθλητών από όλο τον κόσμο.

Στον τελικό της κατηγορίας P20 under 30 Para αντιμετώπισε τον Μεξικανό αντίπαλο του και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει και να φέρει την Ελλάδα και το Ελληνικό Para Taekwondo στην κορυφή του βάθρου.

 

Δίπλα του ο Δάσκαλος του GM Παναγιώτης Παλαιολόγου και το σωματείο του ΑΣ Αχαρνών Κ.Παλαιολόγος, η προπονήτρια Para Taekwondo Κυριακή Χατζογιαννάκη μέλος της επιτροπής Para Taekwondo της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo και η βοηθός του Κωνσταντίνα Θωμοπούλου πρωταθλήτρια Ελλάδας Poomsae 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι το 6ο χρυσό μετάλλιο που κατακτά ο Έλληνας αθλητής και το 8ο σε αντίστοιχες παγκόσμιες διοργανώσεις Para Taekwondo για την Ελλάδα που συμμετείχε.

smart

Ο αθλητής ευχαρίστησε για την συμπαράσταση τον κόσμο του Ελληνικού Taekwondo,τον Sifu Αναστάσιο Χαραλαμπίδη και το σωματείο Hellas Drean Team Ermis στον Πειραιά για την φιλοξενία και την υλικοτεχνική υποδομή που διέθεσε για τις ανάγκες του αγώνα.

%d bloggers like this: