ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ καταγγέλλουν οι κάτοικοι

 

Στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων βρέθηκε η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Πανοράματος κα Αντωνία Μπλέτσα με το μέλος του συλλόγου κα Μαρία Χλιβερου για να διαμαρτυρηθούν για την λεωφορειακή γραμμή που αφορά το Πανόραμα και συγκεκριμένα το δρομολόγιο 713 που διέρχεται από το Πανόραμα- Λ. Φυλής και καταλήγει στον Προαστιακό.

 

 

Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο καθιερώθηκε μετά από αγώνα των κάτοικων της περιοχής, το οποίο σήμερα έχει καταλήξει  να διέρχεται κάθε 45.’

Πλέον οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τα δρομολόγια εκτελούνται ελλιπώς και χωρίς  χρονική συνέπεια, με αποτελέσματα να δημιουργείται έντονο πρόβλημα όλο το 24ωρο.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι μαθητές  που μετακινούνται από το Πανόραμα λόγω έλλειψη σχολικής στέγης  στο 3ο γυμνάσιο Α. Λιοσίων ( περιοχή Αγ. Ιωάννη), στο 2ο Λύκειο ( περιοχή Δροσούπολης), στο 3ο Λύκειο ( περιοχή Κέντρου).

 

Η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου κα Αντωνία Μπλέτσα  μετέφερε το πρόβλημα των μαθητών, γονέων και εργαζομένων στο Ο.Σ.Υ και κατήγγειλε ότι τα δρομολόγια δεν εκτελούνται με χρονική συνέπεια από τις 16:00 και ειδικά τα Σαββατοκύριακα  από τις 21:00 δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο