Όταν ο Δήμαρχος είναι στο πλευρό των δημοτών…. ο δικός μας άφαντος.

 Ο Δήμαρχος Αχαρνών ςλέει

Παραμένουμε πάντα δίπλα στους εργαζομένους του Δήμου‼️

Παραμένουμε πάντα δίπλα σε κάθε συνδημότη μας ‼️

ο Παππούς αρκείται σε μια τηλεγραφική ανακοίνωση του γραφείου τύπου

 

Μετά το ΠΡΩΤΟ επιβεβαιωμένο κρούσμα σε υπάλληλο του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος Σπ. Βρεττός επέδειξε τη σοβαρότητά που αρμόζει   και ανέλαβε την ευθύνη να απευθυνθεί στους δημότες και να τους ενημερώσει και  να τους καθησυχάσει

 

”Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας αφού πλέον βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Όπως από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι σε αυτή τη δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση, έτσι συνεχίζουμε και τώρα.

Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στον Δήμο Αχαρνών επικοινώνησα προσωπικά με τον υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη, τον Περιφερειάρχη κ. Giorgos Patoulis, τον Διοικητή του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέα, ούτως ώστε να προβούμε σε όποια ενέργεια προβλέπεται.

Απολυμάνσεις, ιχνηλατήσεις, διαγνωστικά τεστ, τα πάντα γίνονται σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα. Ο ΕΟΔΥ ενημερώνει τις επαφές και ο ιατρός εργασίας συντονίζει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Οι αρμόδιοι φορείς και οι ειδικοί επιστήμονες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα και μας κατευθύνουν. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κινδυνολογίες ούτε για παραφιλολογίες.

Παράλληλα έχω δώσει τις σχετικές οδηγίες και ο Γενικός Γραμματέας σε συνεργασία με τους Διευθυντές έχει ενημερώσει το προσωπικό για τον τρόπο εργασίας. Κάθε εργαζόμενος μπορεί πάντοτε να απευθυνθεί σε αυτούς για κάθε προβληματισμό του. Ο Δήμος μας θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας μέχρι την Παρασκευή.

Με εντολή μου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θέμης Οικονόμου ενημέρωσε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Παραμένουμε πάντα δίπλα στους εργαζομένους του Δήμου‼️

Παραμένουμε πάντα δίπλα σε κάθε συνδημότη μας ‼️

Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτή την υγειονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας. Όπως πριν λίγους μήνες καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι, έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τώρα. 😷 Φοράμε όλοι μάσκες, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, τηρούμε όλα τα μέτρα, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Χωρίς πανικό, αλλά με πάντα με σύνεση και ψυχραιμία.

Να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας❗️

 

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; 

Σήμερα 6/10 με μια τυπική και λιτή ανακοίνωση μας δήλωσε ότι

”Κλειστό το Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Φυλής λόγω κρούσματος
Κλειστό από σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2020, θα παραμείνει το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Φυλής, λόγω κρούσματος κορονοϊού, σε εργαζόμενο.
Οι υπάλληλοι θα παραμείνουν, υπό παρακολούθηση στα σπίτια τους και θα εργάζονται με τηλεργασία. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτικής Προστασίας θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.”

 

Εμείς εδώ έχουμε τον Δήμαρχο να κρύβεται στα σοβαρά γεγονότα(φωτιά, νηπιαγωγεία, κρούσματα κ.α.)

και τον γενικό γραμματέα να ανεβάζει πόστ σαν 16χρονο.

 

 

%d bloggers like this: