Η αλήθεια για τα self test στα σχολεία

 

Αφού ηρεμήσαμε και τους αφήσαμε να κάνουν το καλύτερο έργο που έχουν να επιδείξουν: τις φωτογραφίες ας δούμε την πραγματική διάσταση της ιστορίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

Καμία ευαισθησία δεν έπιασε ξαφνικά τον Παππού, τον Κρεμύδα και τον νεόνυμφο Χατζητρακοσια  για τους μαθητές μας.

Συγκεκριμένα, μετά τη δυσλειτουργία της τροφοδοσίας που παρατηρήθηκε την Παρασκευή, μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε. ζητήθηκε από όλους τους Δήμους της χώρας να προχωρήσουν με κατεπείγουσες διαδικασίες στην προμήθεια ικανού αριθμού self test, τα οποία μέσω των σχολικών επιτροπών θα παραδίδονταν έγκαιρα τη Δευτέρα το πρωί στις σχολικές μονάδες μέσω των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μάλιστα για να μην κουραστεί η διοίκηση Παππού τους έδωσαν και λίστες με τις φαρμακαποθήκες που θα είναι ανοικτές Κυριακή 9/1.

 

Μέχρι το Σάββατο το βράδυ δεν είχε ιδρώσει το αυτάκι τους για τους μαθητές του Δήμου μας, ο Δήμος των εκατομμυρίων δεν είχε νοιαστεί καθόλου για τους μαθητές.

Παρόλα αυτά με την γνωστή αδιαντροπιά τους προσπαθούσαν να μας πείσουν για το ενδιαφέρον τους που αρχίζει και σταματά σε έναν έντονο χρωματισμένο τοίχο ενός σχολείου.

 

Βέβαια ακόμα και σήμερα έχουν εντοπιστεί προβλήματα και ελλείψεις, αλλά αφού εγινε η φωτογράφηση και πήραν τα εύσημα των αυλικών τους  προχωρήσαν για να προετοιμάσουν την επόμενη προπαγάνδα τους που φυσικά θα συνοδεύεται με ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Θα μείνουν στην ιστορία

ως η διοίκηση που εδραίωσε τα κοντέινερ

ως η διοίκηση που απλά εκτελούσε κυβερνητικές εντολές κατά τη διάρκεια της πανδημίας χωρίς να αναλάβει ΚΑΜΙΑ πρωτοβουλία

 ως η διοίκηση που δεν διέθεσε ένα ευρώ από τα χρήματα της  για την κατασκευή ενός σχολείου

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading