«Κρανίου τόπος» οι παιδικές χαρές στη Ζωφριά – Ποιος φταίει άραγε;;;

Απελπιστική είναι η εικόνα των παιδικών χαρών στις ξεχασμένες γειτονιές της υποβαθμισμένης Ζωφριάς – Καταγγελίες για βανδαλισμούς – Ρεσιτάλ αυτοπροβολής από τον Βασίλη Γεωργιάδη που κουνά το δάκτυλο στους δημότες για το κακό χάλι στις παιδικές χαρές!

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το σύνολο των παιδικών χαρών στη Ζωφριά, όπου τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για βανδαλισμούς από αγνώστους.

Αρχικά καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια καταστροφής της δημόσιας περιουσίας ωστόσο με μια γρήγορη ματιά στις ακόλουθες φωτογραφίες θα παρατηρήσετε τα εξής:

– Η παιδική χαρά δεν έχει προφανώς καμία πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα
– Είναι ένα ξέφραγο αμπέλι, βορά στις ορέξεις της οποιουδήποτε ταραχοποιού
– Δεν διαθέτει δάπεδο ασφαλείας, παρά μόνο επικίνδυνα κι ακατάλληλα όργανα για τη δραστηριότητα και ψυχαγωγία των παιδιών μας

Δυστυχώς παρά τις όποιες κινήσεις εντυπωσιασμού και αυτοπροβολής του αναπληρωτή Δημάρχου Φυλής κ. Βασίλη Γεωργιάδη με τις μηνύσεις κατά αγνώστων, ο μόνος υπεύθυνος για αυτή τη τραγική κατάσταση στις γειτονιές της πόλης μας που άλλοτε ενθαρρύνουν παραβατικές συμπεριφορές είναι η αυτοδιοικητική παρέα του Χρήστου Παππού που έχουν αφήσει στη μοίρα τους τη Ζωφριά αλλά και ολόκληρο το Δήμο Φυλής.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή κατάσταση παιδικής χαράς στη Ζωφριά:

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading