Με χαμόγελα αποχαιρέτησε τον ήρωα της η πρωταθλήτρια Φωτεινή Μπίρμπα.

 

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη 15/03 ο Πρόεδρος του συλλόγου «ΟΙ ΑΤΡΩΤΟΙ»,  πατέρας της πρωταθλήτριας TAEKWODO και προπονήτριας του Συλλόγου  Φωτεινής Μπίρμπα.

Ο πατέρας της Θοδωρής Μπίρμπας με καταγωγή  από την Εύβοια, έζησε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια. Πρότυπο οικογενειάρχη στήριξε την κόρη του από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του αθλητισμού και μέχρι πριν λίγο καιρό αποτελούσε την «ψυχή» του Συλλόγου που εκείνη είχε ιδρύσει.

Αποτελoυσε φωτεινό παράδειγμα γονέα που δίνει τα πάντα για τα παιδιά του. Προτίμησε να στερηθεί ο ίδιος και η οικογένεια του για να μπορέσει να προσφέρει στο μονάκριβο παιδί του τα εφόδια για να επιτύχει τους στόχους της. Βρισκόταν πάντα τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της, περήφανοι δίπλα στην πρωταθλήτρια τους.

Για την Φωτεινή ήταν ο ήρωας της και το πρότυπο της και όπως αναφέρει στο ιδιαίτερα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της την δίδαξε να παλεύει για όλα.

 

Μπαμπά μου πολλοί αλλάζουν φωτογραφίες για να δείξουν ότι χάσανε αγαπημένο τους πρόσωπο.

Εγω η ζωή σου όπως με έλεγες δεν πρόκειται να το κάνω αυτό γιατί για εμένα είσαι δίπλα μου .Το μόνο που δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά είναι να σε αγκαλιάσω.

Σου υπόσχομαι μόνο θα χαμογελάω όπως με δίδαξες αλλά κάποιες φορές μπορεί να μην κρατάω τα δάκρυα μου σ αυτό συγχώρεσε με είναι κάτι που δεν θα μπορώ να ελέγχω αλλά θα είναι για πολύ λίγο.

Το αντράκι σου όπως με έλεγες θα είναι δίπλα στην μαμά κ στην αγαπημένη μου θειαρα αδερφή σου κ εγώ θα μπω μπροστά σε όλα όπως έκανα 4,5 χρόνια μόνο που τότε σε έβλεπα κ σ αγκάλιαζα κ ας ήσουν άρρωστος.

 

Με δίδαξες να παλεύω σε όλα όπως ήσουν εσύ μαχητής τεράστιος .

Ήσουν περήφανος για τον εαυτό σου κ την οικογένεια που δημιούργησες ήσουν δίπλα στο παιδί σου.

Τώρα στο νοσοκομείο όμως που πήγαμε σε είδα κ σε ένιωσα τα ματάκια σου ήταν χαρούμενα κ ήξερα ότι δεν θα το παλέψεις όπως ήξερες μόνο εσύ.

Εγω έπρεπε να ήμουν κ στους αγώνες των παιδιών όταν τελείωνα τον κάθε αγώνα απλά έκλαιγα για εσένα γιατί ήξερα θα ήταν οι τελευταίες φορές που θα σε έβλεπα.

Είχαμε το μεγαλύτερο δέσιμο Μπαμπάς κ κόρη όλοι το ήξεραν κ σε αισθανόμουν σε όλα .Όταν ήταν η ώρα να φύγεις από κοντά μας το ένιωσα Πατέρα αλλά ήξερα ήταν επιλογή σου κ προσπαθώ να την σεβαστό κ ας μην το θέλω.

ΣΟΥ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΘΑ ΣΕ ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ Κ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΆΩ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.

ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΣΤΉΡΙΓΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΤΡΟΠΟ.

Σ ΑΓΑΠΏ

 

 

Εμείς να τονίσουμε ότι σίγουρα ήταν περήφανος για την πορεία της Φωτεινής αλλά κυρίως για τον εξαίρετο χαρακτήρα της που γαλουχήθηκε μέσα από τις αρχές που ο ίδιος της μεταλαμπάδευσε.

 

Τα Θερμά μας συλληπητηριά στην οικογένεια.

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading