Παγκόσμια υπόκλιση για τον θρίαμβο Τσιτσιπά εναντίον Φέντερερ!

Έγραψε ιστορία με μυθική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ στη φάση των «16» του Australian Open!

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open, επικρατώντας -και μάλιστα με ανατροπή- του Ρότζερ Φέντερερ με 6-7 (11-13), 7-6 (7-3), 7-5 και 7-6 (7-5)!

Ο Ελληνας άσος, «κοίταξε στα μάτια» τον Ελβετό «βασιλιά» έπαιξε με θράσος, και αντιμετώπισε επιτυχώς τις αντεπιθέσεις του, κέρδισε με 3-1 σετ τον καταξιωμένο τενίστα και πέρασε στους «8» του αυστραλιανού Open, όπου θα παίξει τα ξημερώματα αύριο με τον Ισπανό, Νο 24 στην παγκόσμια κατάταξη, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει σε κεντρικό κορτ τουρνουά Grand Slam. Ο 20χρονος τενίστας προηγουμένως απέκλεισε με 3-1 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, δινόντάς του το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός αθλητής με το τεράστιο ταλέντο είχε την υποστήριξη πολλών ομογενών, που είχαν αναρτήσει πανό STEFANOS THE GREAT με την ήλιο της Βεργίνας!

Τα ξένα ΜΜΕ ασχολήθηκαν εκτενώς με τον άθλο του 20χρονου πρωταθλητρητή μας και την ιστορική επιτυχία του απέναντι στον Ελβετό θρύλο του αθλήματος.

Διαβάστε ορισμένους χαρακτηριστικούς τίτλους:

Eurosport: “Ο Φέντερερ εκτός Australian Open από τον εκπληκτικό Τσιτσιπά”

BBC: “Ο Τσιτσιπάς αποκλείει τον πρωταθλητή Φέντερερ στα τέσσερα σετ”

Guardian: “Ο Τσιτσιπάς σόκαρε τον Φέντερερ σε ένα θρίλερ στα τέσσερα σετ”

Equipe: “Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Master”

Gazzetta Dello Sport: “Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Φέντερερ”

AS: “Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς”

Μarca: “Ο Τσιτσιπάς κάνει το μπαμ και διαλύει τον Φέντερερ”

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading