Δεν Είναι Πρωταπριλιάτικο Ψέμα: «Πάρτι» Στον Παιδικό Ζεφυρίου!!

Μόνο τον μήνα Δεκέμβριο «πέταξαν» σχεδόν 200 χιλιάρικα προς προμηθευτές την ίδια στιγμή που οι παιδικοί σταθμοί παραμένουν κλειστοί!

 

Μπορεί να σας φαίνεται Πρωταπριλιάτικο Ψέμα λόγω της ημέρας, αλλά δυστυχώς τα παρακάτω έγγραφα και αριθμοί αποδεικνύουν ότι το «πάρτι» στον παιδικό Ζεφυρίου συνεχίζεται κανονικά και με το… νόμο!

Δείτε παρακάτω τα χιλιάδες ευρώ που έλαβαν προμηθευτές, μεταξύ άλλων  και ανθρώπων της διοικούσας παράταξης.

 

Εντύπωση μας προκαλεί αρχικά ότι στο τέλος του χρόνου, συγκεκριμένα τις τελευταίες 15ημερες ο Πρόεδρος και το επιτελείο θυμήθηκε να επισκευάσει τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά, να κάνει ελαιοχρωματισμούς.

Θυμήθηκε να προχωρήσει σε προμήθεια πλακιδίων ακόμα και σκευών μαγειρείου και εστίασης.

Ξαφνικά παραμονή Χριστουγέννων χάλασαν ΟΛΑ …καλοριφέρ, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά.

Παραμονή Χριστουγέννων θυμήθηκε ο Πρόεδρος να επισκευάσει τα έπιπλα, να αγοράσει καρεκλάκια, τραπεζάκια, να αλλάξει καλύμματα.

 

Εντύπωση μας προκαλεί και θα το ψάξουμε περαιτέρω ότι σε δυο αγαπημένους τους συνεργάτες- προμηθευτές έκανε ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ για Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και προμήθεια ψυχαγωγικού υλικού αξίας 12 χιλιάδων ευρώ…με παιδικούς σταθμούς ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ.

Θα θέλαμε να μας απαντήσει ο Πρόεδρος…

  • Ποιος έκανε τις κατασκευές;

Εάν βέβαια έγιναν ποτέ αυτές καθώς οι παιδικοί σταθμοί ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΙ !

  • Με κλειστή την αγορά πως οι συγκεκριμένοι προμηθευτές που εμπορεύονται χρώματα και σιδηρικά κατάφεραν να παραδώσουν τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και το ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ;

Να τονίσουμε ότι ο Πρόεδρος απευθύνθηκε σε γνωστό κατάστημα της περιοχής που εμπορεύεται από καρφίτσα μέχρι αεροπλάνο και είναι συχνός «πελάτης»  τόσο του Δήμου όσο και όλων των Νομικών του Πρόσωπων.

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΑ !!!

Έκανε ο Πρόεδρος ανάθεση για υδραυλικές εργασίες, της πλήρωσε τρεις μέρες μετά (11/12) ΑΛΛΑ τα υλικά των υδραυλικών εργασιών τα έκανε ανάθεση στις 21/12.

Πως έγιναν οι εργασίες χωρίς υλικά; Γιατί ήρθαν μετά;

Μήπως ΔΕΝ έγιναν ποτέ οι εργασίες;

Συνεχίζουμε ….

Παραμονή Χριστουγέννων κάνει δυο απευθείας αναθέσεις και τις πληρώνει αυθημερόν για είδη εστίασης και σεντόνια

Την ίδια μέρα 24/12 ανεβάζει την σύμβαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την οποία την είχε υπογράψει από 6/11 …και την πληρώνει όχι αυθημερόν …. «αυθη-ωρων»

Την είχε ξεχάσει στο συρτάρι του;

 

Εντύπωση επίσης μας προκάλεσε ότι

Έδωσε για να επισκευάσει (ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) την κεραμοσκεπή του παιδικού 19 χιλιάρικα !!!

Για να επισκευάσει ένα τρενάκι έδωσε 2000 χιλιάρικα ( πόσο κάνει δηλαδή η αγορά νέου;)

 

 

Πάντως όλοι γνωρίζουμε από προσωπικές εμπειρίες πόσο δύσκολο είναι να προγραμματίσεις επισκευές στο σπίτι σου…να βρεις τα συνεργεία… να κανονίσεις τις τιμές ….να ρυθμίσεις ποτέ μπορούν να έρθουν

ΟΜΩΣ

Στον παιδικό Ζεφυρίου ο Πρόεδρος κατάφερε να τους μαζέψει ΟΛΟΥΣ και να δουλεύουν παραμονή Χριστουγέννων!!!

Να πούμε ένα «ευχαριστώ»   στους αγαπημένους προμηθευτές του Προέδρου που μοιραστήκαν 20 χιλιάρικα και έσπευσαν να εξυπηρετήσουν τον Πρόεδρο από παιδικό σε παιδικό…παραμονή Χριστουγέννων.

Βέβαια μας προκαλεί και απορία γιατί μέσα σε ένα χρόνο δεν έκανε προγραμματισμό για τις εργασίες και έγιναν ΟΛΕΣ από 20-26/12!!!  

Προφανώς ήθελε  να ξοδέψει και να μοιράσει ότι χρήματα είχαν απομείνει στους κωδικούς ώστε να λάβει νέα με την καινούργια χρονιά.

Εξάλλου είναι μια τακτική που την βλέπουμε σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου ακολουθωντας πιστά το παράδειγμα του πρωτοδιδάξα  Παππού.

 

 

Ακόμα και Σήμερα

Εν μέσω πανδημίας, που οι άνεργοι αυξάνονται, οι επιχειρήσεις στην πόλη μας βάζουν λουκέτο αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να σπαταλά τα χρήματα μας έχοντας   την ίδια τακτική, την ίδια νοοτροπία δίνοντας και ΠΑΛΙ χρήματα για Πασχαλινές κατασκευές με κλειστούς Παιδικούς Σταθμούς αξίας 5251,46 (προφανώς υπάρχει ταρίφα στις κατασκευές αφού και τα Χριστούγεννα είχε δώσει 5738,72)

 

Το κερασάκι σε όλα αυτά είναι ότι ενώ ο Πρόεδρος πλήρωσε πάνω από 100.000 τις τελευταίες μέρες του έτους μας χρέωσε και 5000 ευρώ για ορκωτό λογιστή

Γιατί άραγε ;;;;

Αναρωτιόμαστε ;;;;;;;;

Για να μας πει ότι έκλεισε το έτος του και όλα πήγαν κατ‘ ευχήν;

 

Μετά από όλα αυτά που δεν αμφισβητούνται γιατί είναι επίσημα και ανεβασμένα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναμένουμε από τους επικεφαλής των παρατάξεων να προχωρήσουν σε έλεγχο και να ζητήσουν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι Πρόεδροι ότι δεν μπορούν να ξοδεύουν τα χρήματα μας, δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από μια νομοταγής διαδικασία για να ευχαριστήσουν συγγενείς και φίλους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30/3/2021!

 

 

 

 

 

Discover more from New

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading