450 συμπολίτες μας τίμησαν την Μαρία Πλαβούκου

Παρά τον πόλεμο που δέχτηκε για την διοργάνωση της κοπής πίτας, η ίδια κατάφερε να βγει αλώβητη και να γεμίσει μια ταβέρνα με 450 άτομα!

Ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τεχνών «CSCA» σε συνεργασία με τον πολιτιστικό όμιλο «ΦΕΡΕΝΙΚΗ» έστειλε η Πρόεδρος, κα. Μαρία Πλαβούκου.

Την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό της «βροντοφώναξαν» την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, περίπου 450 άτομα, τα οποία κατέκλυσαν την ταβέρνα «Χρυσό Βαρέλι» στη Χασιά, όπου ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιάννης Κόλλιας, η Έφη Πάνου και ο Ισίδωρος Λιόσης ξεσήκωσαν τον κόσμο με ένα λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος του Δήμου Φυλής, παρά την πρόσκληση της οικοδέσποινας, σε μια προσπάθεια να απαξιώσουν το έργο και την προσφορά της επειδή τόλμησε να αποχωρήσει από την παράταξη Παππού και να προσχωρήσει σε αυτήν του Κουλοχέρη.

«Όσα εσκεμμένα εμπόδια κι αν αντιμετωπίσαμε αυτές τις ημέρες από το λεγόμενο “ανθρώπινο παράγοντα”, αποδείξαμε σε όλους – όπως κάνουμε πάντα άλλωστε – πως όταν ο άνθρωπος παραμένει άνθρωπος και μπορεί να κοιτάει οποιονδήποτε κατάματα χωρίς να φοβάται, έρχεται η στιγμή που ο κόσμος τον ανταμείβει», σχολίασε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αφήνοντας αιχμές, ενώ έκλεισε σημειώνοντας:

«Ευχαριστούμε ολόψυχα τον κύριο Αλέξανδρο Κουλοχέρη για την προσφορά του στο σύλλογο ΦΕΡΕΝΙΚΗ.Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους καταστηματάρχες και φίλους για τα 240 περίπου δώρα που μας προσέφεραν,γιατί εμείς εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα μαγαζιά της περιοχής μας».

%d bloggers like this: