Αήθης επίθεση της Ζ. Αρβανιτάκη σε στελέχη του Α. Κουλοχέρη στη γιορτή των Ηπειρωτών

Μια αήθης επίθεση προς το τραπέζι του υποψήφιου Δημάρχου Φυλής, Αλέξανδρου Κουλοχέρη, έκανε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αψήφησε το γλέντι του συλλόγου.

Μια αήθης επίθεση προς το τραπέζι του υποψήφιου Δημάρχου Φυλής, Αλέξανδρου Κουλοχέρη, έκανε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αψήφησε το γλέντι του συλλόγου.

Αν και η Ζωή Αρβανιτάκη μας έχει συνηθίσει σε θερμά επεισόδια και χυδαίες εκφράσεις από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου της Φυλής, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και  κατευθύνθηκε με προκλητική διάθεση προς γυναίκες στελέχη του Αλέξανδρου Κουλοχέρη με αποτέλεσμα να γίνει… θέαμα στη γιορτή των Ηπειρωτών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου,  στην πλατεία Ηρώων στη γιορτή των Ηπειρωτών, η κα. Αρβανιτάκη – λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, σε κατάσταση πανικού  προσήλθε στο τραπέζι του Αλέξανδρου Κουλοχέρη και επιτέθηκε με έντονο τρόπο στις κυρίες Μαρία Πλαβούκου και Χριστίνα Ξένου καθώς και στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόλη.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η επόμενη θέση θεσμικά μετά το Δήμαρχο, αψήφησε την γεμάτη πλατεία από μικρά παιδιά, γονείς και ηλικιωμένους, δημιουργώντας  ένταση με εκφράσεις… πεζοδρομίου και προσβλητικές ενέργειες.

Μάλιστα, δεν δίστασε να προστάξει με αγριεμένο ύφος την κα. Μαρία Πλαβούκου  «Σήκω τώρα πάνω από τη θέση σου»,

Στην αντίπερα όχθη, το τραπέζι του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής, Αλέξανδρου Κουλοχέρη, προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να μην δώσουν συνέχεια, ωστόσο η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνέχισε να απειλεί και να βωμολοχεί!

Τόσο η κα  Πλαβούκου όσο και η κα Ξένου διατήρησαν την ψυχραιμία τους και προσπάθησαν να  εξομαλύνουν τη κατάσταση σεβόμενες την εκδήλωση, τη θέση της κυρίας προέδρου, την ηλικία της, αλλά και την κρίση πανικού.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σύσσωμη η ομάδα του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος δεν είχε προσέλθει ακόμα, παρακολουθούσε αμέτοχη την κα. Πρόεδρο να επιτίθεται.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός της  επίθεσης της κας Αρβανίτη, αλλά και οι λόγοι που την εξώθησαν σε αυτή την ενέργεια απέναντι σε δυο εξαιρετικές ΚΥΡΙΕΣ που δεν έχουν ποτέ απασχολήσει κανέναν με το βίο τους.

Από το περιβάλλον του Αλέξανδρου Κουλοχέρη κρατώντας χαμηλούς τόνους, αλλά περιμένοντας απαντήσεις για το προσβλητικό περιστατικό δηλώνουν ότι:

«Αναμένουμε από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσουν τέτοιου είδους συμπεριφορές καθώς και την γραπτή και δημόσια συγγνώμη της Πρόεδρου. Αρνούμαστε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου να χαμηλώσουμε τόσο  το επίπεδο .

Ο πολιτικός πολιτισμός θα μας διακρίνει σε κάθε μας κίνηση».

 

%d bloggers like this: