Άμεση και Ξεκάθαρη Απάντηση του Δ.Καμπόλη στις Καταγγελίες του Κ.Παπαϊωάννου

Ο Δημήτρης Καμπόλης διαχωρίζει τη θέση του σε ότι αφορά τον τρόπο που διοικεί ο Παππούς.

 

Σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου διαβάσαμε το δελτίο τύπου του Κώστα Παπαϊωάννου όπου κατήγγειλε τη διοίκηση του Δήμου για το γεγονός, όπως ακριβώς αναφέρει: «…ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Φυλής σε καίριες θέσεις λυμαίνονται – για προσωπικό τους όφελος – δημόσιο χρήμα, την ώρα που εκατοντάδες οικογένειες του δήμου μαστίζονται από την ανεργία ή ζουν με 500 ευρώ το μήνα»

Στη συνέχεια  του δελτίου κατονομάζει και τα πρόσωπα :

Η Χαρίκλεια Δημητρίου εμφανίζεται να πληρώνεται με τίτλο κτήσης (απλή απόδειξη δαπάνης χωρίς παραστατικά) με την αρ. Πρωτ. 857- 18/06/2018 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης για «παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Φυλής» έναντι ποσού 5000 ευρώ είναι στενό συγγενικό πρόσωπο (πεθερά) του διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κλεισούρα ή όχι;

Η Μαργαρίτα Μιχαηλίδου που εμφανίζεται να πληρώνεται με τίτλο κτήσης (απλή απόδειξη δαπάνης χωρίς παραστατικά) με την αρ. Πρωτ. 855 -18/06/2018 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης για «παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Φυλής» έναντι ποσού 5000 ευρώ είναι στενό συγγενικό πρόσωπο (σύζυγος) του προϊσταμένου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Νικολόπουλου ή όχι;

Γιατί υπάρχουν 3 ακόμα αποφάσεις για ισόποσες πληρωμές, ύψους 5000 (αρ. Πρωτ. 846 – 12/06/2018), 5000 (αρ. Πρωτ. 847 – 12/06/2018) και 1500 (αρ. Πρωτ. 881 – 29/06/2018) ευρώ, χωρίς να αναγράφεται ονοματεπώνυμο; Σε ποιους δόθηκαν αυτά τα ποσά; Είναι δυνατόν να φεύγουν χρήματα από το ταμείο του δήμου χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιους δίνονται και γιατί;

Σε άμεση απάντηση προχώρησε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών – Εσόδων & Πολιτικής Προστασίας  κ. Δημήτρης Καμπόλης, τον οποίο ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου τον είχε κατηγορήσει και εκείνον, ονομαστικά, ότι «αφαιρεί χρήματα από σχολεία και παιδικούς σταθμούς για να τα δίνει σε γυναίκες και πεθερές υπαλλήλων του δήμου»

Στην απάντηση ο κ. Καμπόλης αναφέρει:  «Από τον Μάιο του 2017 έχω πάψει να υπογράφω χρηματικά εντάλματα του Δήμου Φυλής και κατ΄ επέκταση δεν έχω καμία γνώση για τις συγκεκριμένες δαπάνες»

Προτρέπει δε τον κ. Παπαϊωάννου να είναι πιο προσεκτικός όταν προχωρά σε καταγγελίες.

                Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Την προηγούμενη Πέμπτη 12/7 είχαμε διαβάσει στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Παπαϊωάννου την καταγγελία του. Πραγματικά γεμίσαμε και εμείς θλίψη και οργή όπως λέει και ο ίδιος στο δελτίο τύπου του.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

Για να γνωρίζουν και οι δημότες μας ποσά μέχρι 5.000,00€ δεν πηγαίνουν για έλεγχο στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δηλ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ!

Σχετικά με την καταγγελία του κ. Παπαϊωάννου εμείς θα του δώσουμε συγχαρητήρια.Πρέπει όμως να του επισημάνουμε ότι μάλλον ξέχασε να μας πει για το τρίτο όνομα που αναφέρει στο Facebook. Εκεί έγραψε ότι δόθηκε άλλο ένα ποσό 5.000,00€  σε ΚΟΡΗ ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποιος δόλος πίσω από αυτήν την παράλειψη και θα γίνει συμπλήρωση από τον κ. Παπαϊωάννου.

Εκ κατακλείδι το γεγονός είναι ότι η διοίκηση του Χρ. Παππού, μέσα στην αλαζονεία της και στην νοοτροπία της να “βολέψει” τους δικούς της, κατασπαταλά χρήματα των δημοτών.

Αναρωτιομαστε:

Ποιες είναι ακριβώς οι υπηρεσίες που προσέφεραν;

Πώς επιλέχθηκαν ανάμεσα σε τόσους άνεργους που έχει η πόλη;

Ποια είναι ακριβώς η σχέση μεταξύ του Δημάρχου & υπαλλήλων ώστε να υπάρχουν αυτά τα “ανταποδοτικά δώρα”;