Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γ. Βασιλείου στον Παππού: Από τέτοιους ”νοικοκυραίους” Δημάρχους…

O Δήμαρχος εξαπέλυσε επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ.Γιάννη Βασιλείου.

«Αιχμές» Παππού κατά Βασιλείου για τη καταγραφή τσιγγάνων 

Τι απαντά στα fylikanea.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γιάννης Βασιλείου.

Το θέμα της καταγραφής των τσιγγάνων απασχόλησε το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (12/10) στη Φυλή με τον Δήμαρχο, Χρήστο Παππού, να παίρνει τον λόγο και να δίνει εξηγήσεις στο Σώμα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος εξαπέλυσε επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής που τον κατηγόρησε ότι μοστράρει τους ναρκομανείς του Ζεφυρίου!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παππούς δήλωσε σε έντονο ύφος για τον κ. Βασιλείου τα εξής: «Εγώ με τέτοιους Αντιπεριφερειάρχες δεν μπορώ να κάνω καταγραφή και το λέω ευθέως στο Δημοτικό Συμβούλιο» υποστηρίζοντας ότι ο Αντιπεριφερειάρχης σε πρόσφατη επίσκεψη στο Ζεφύρι φωτογράφιζε ναρκομανείς και τους δημοσίευσε στο facebook.

Η τοποθέτηση του Δημάρχου:

«Με ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου ότι θέλει να κάνει μια καταγραφή για τους τσιγγάνους

Και του είπα κάνε ελεύθερα ότι καταγραφή θες.

Μου παρήγγειλε να του στείλω ένα αίτημα και να αιτούμαι να μας κάνει καταγραφή.

Τον παρακάλεσα να μην πάει στο Ζεφύρι και να δείχνει στο facebook εμπόρους ναρκωτικών.

Εγώ με τέτοιους Αντιπεριφερειάρχες δεν μπορώ να κάνω καταγραφή και το λέω ευθέως στο Δημοτικό Συμβούλιο

Άλλο η φιλία και η προσωπική σχέση κι άλλο το πρόβλημα μιας πόλης».

Τι απαντά στα fylikanea.gr ο κ. Γιάννης Βασιλείου

«Πληροφορήθηκα για το γεγονός και δεν εκπλήσσομαι με την συμπεριφορά του κ. Παππού προς το πρόσωπό μου. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω, απλά δυστυχώς κάτι τέτοιοι «νοικοκυραίοι» Δήμαρχοι όπως ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς Χρήστος, επιτρέπουν σε ανθρώπους των περιοχών τους να ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Από αυτούς τους «νοικοκυραίους» Δημάρχους οι Ρομά της Δυτικής Αττικής ζουν σε εξευτελιστικές συνθήκες, σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, με την Ευρώπη και με τους Δήμους Μεγάρων και Ασπροπύργου, που κάνουν κοινωνικές έρευνες απογραφές».

%d bloggers like this: