Απειλητικός και υβριστικός ο Κρεμύδας …..χωρίς να δώσει απαντήσεις

Προσπάθησε να καλύψει τα άλυτα προβλήματα του με απειλές και υβριστικές εκφράσεις προς δημοτικούς συμβούλους.

Δεν έδωσε απαντήσεις ο Κρεμύδας για τις καθαρίστριες.

Από ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο δε δόθηκαν εξηγήσεις για τις συμβασιούχες  καθαρίστριες, την ίδια ώρα που ψηφίστηκαν τα… «καύσιμα» για αιρετούς που απέχουν 10χλμ. και πάνω από το Δημαρχείο!

Για ακόμη μια φορά το θέμα των συμβασιούχων καθαριστριών των σχολείων του Δήμου Φυλής, ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο με τη διοίκηση να μην δίνει σαφείς απαντήσεις, παρά μόνο να ψηφίζονται δεκάδες ευρώ σε οδοιπορικά  για τους συμβούλους, που η μόνιμη κατοικία τους απέχει 10χλμ από το Δημαρχείο.

Το θέμα των καθαριστριών είχε αναδείξει, προ ημερών, ο δημοτικός σύμβουλος Θεοδόσης Δρόλιας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής ,Αλέξανδρο Κουλοχέρη και είχε συζητηθεί στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Στο  Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου, ο κ. Αβράμης ρώτησε  τον  κ. Κρεμύδα τι ακριβώς συμβαίνει με τις περικοπές  των καθαριστριών.

Ο Κρεμύδας αγνόησε τον επικεφαλή της παράταξης «ΕΥ-ΠΟΛΙΣ» κ. Αβράμη και είπε ότι δεν απαντάει αν δεν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο ο « κομήτης» κ. Δρόλιας, αντιμετωπίζοντας εγωιστικά και ως προσωπική διαμάχη ένα τόσο φλέγον ζήτημα.

Λυπούμαστε πραγματικά για τη στάση του κ. Κρεμύδα, που παρότι στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, τόσο η τοποθέτηση με στοιχεία του δημοτικού συμβούλου κ.Δρόλια, όσο και η παρουσία της καθαρίστριας έδωσαν σαφή εικόνα του θέματος με τις καθαρίστριες και ανάγκασαν τον Δήμαρχο να παρακάμψει τις παράλογες και ανάλγητες ενέργειες του κ. Κρεμύδα.

Ο κ. Αβράμης ξαναπήρε το λόγο και ζήτησε εξηγήσεις, με τον κ. Κρεμύδα να επιμένει σε ειρωνικό και απειλητικό ύφος:

«ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!»

Ο Δήμαρχος, κ. Χρήστος Παππούς, προσπάθησε να σώσει την κατάσταση από τα συνεχόμενα λάθη του κ. Κρεμύδα και τόνισε ξανά, όπως και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ότι αφού έχουμε πρόβλημα θα βρεθεί μια λύση.

 

 

Ζητάει τα ΚΑΥΣΙΜΑ η Ζωή Αρβανιτάκη

Έκπληκτοι είδαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Πρόεδρο κα Ζωή Αρβανιτάκη, να ψηφίζει ότι πρέπει να της δοθεί αποζημίωση γιατί η μόνιμη κατοικία της απέχει 10χλμ από το Δημαρχείο!

Το ποσό που πρότεινε είναι  περίπου 40,00€ για την μετακίνησή της, ενώ δήλωσε μάλιστα ευθαρσώς:  «Η πρώτη που θα κάνει αίτηση θα είμαι εγώ»!

Απλά ως δημότες  αυτού του Δήμου και γονείς παιδιών που φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας αναρωτιόμαστε: Δε μπορούσαν να δώσουν τα 200,00 ευρώ στις δυο καθαρίστριες και προτιμούν να δίνουν χρήματα για τις μετακινήσεις της Προέδρου;