Δε Μασάει Από Τρομοκρατία η Ομάδα του Κουλοχέρη

 

Ακόμη ένα φαινόμενο δημότη που στηρίζει την υποψηφιότητα Κουλοχέρη και προσεγγίστηκε από ανθρώπους του Παππού να μην κατέβει στις εκλογές, μαρτυράται από μια ακόμη καταγγελία.

 

 

Ο λόγος για την κα. Στέλλα Σπάνιου η οποία κατήγγειλε την αήθη συμπεριφορά που δέχεται από τον κύκλο του Παππού, αλλά και η οποία είχε το θάρρος να συγκρουστεί και να αποκαλύψει σημεία και τέρατα για την περιοχή της, την Ζωφριά, που ρημάζει με την ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής.

Στην ανακοίνωσή της αρχικά τονίζει:

«Κύριε Παππού έμαθα ότι αναρωτιούνται μερικοί της παράταξής σου

γιατί έβαλα υποψηφιότητα με τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη

και επειδή έχω μάθει να τα λέω στα μούτρα και δημόσια

θα σου πω τα έξης πέντε χρόνια που είσαι Δήμαρχος γιατί δεν έκανες κάτι εσύ και δημοτικοί σου σύμβουλοι για το σχολείο της Ζωφριάς;

Θα αναρωτιέσαι τι έχει μιας και δεν έχεις πατήσει σαν Δήμαρχος να δεις τι γίνεται…».

Στη συνέχεια η κα. Σπάνιου με μια εκτενή αναφορά απαριθμεί όλα τα προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Ζωφριάς, την ίδια ώρα που η διοίκηση Παππού σφυρίζει αδιάφορα.

Για το επίμαχο θέμα του σχολείου αναφέρει:

«Έχει πάνω από 600 παιδιά σε σχολείο που χωράει μόνο 300 και το μόνο που κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα ήταν να κλείσετε όλες τις εισόδους και εξόδους του σχολείου για να προσθέσετε τάξεις, και δεν μπήκατε καν στον κόπο να σκεφτείτε τι θα γίνει αν κάνει ένα σεισμό ή πιάσει μια φωτιά.

Δεν σκεφτήκατε πέντε χρόνια να κάνετε μπάρες για τα παιδιά που έχουν προβλήματα κινητικά, δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να νιώθουν και να είναι ένα με το σύνολο.

Δε σας πέρασε καν από το μυαλό ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις απορίες των άλλων παιδιών και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και αυτό το πρόβλημα, που είναι από τα βασικότερα γιατί δεν κάνατε κάτι ενώ η λύση είναι τόσο απλή;;

Θα μου πείτε έκανα…έριξα πίσσα και έβαλα φώτα τώρα στο τέλος για να μαζέψετε ψήφους».

Για τη μοναδική πλατεία της Ζωφριάς, το Βορεινό, τονίζει:

«Δεύτερο πρόβλημα: Όλη η Ζωφριά έχει μια πλατεία το γνωστό Βορεινό και σε αυτή την πλατεία παίζουν κάθε μέρα όλα τα παιδιά της Ζωφριάς,θα μου πείτε τώρα γιατί δεν πάνε και αλλού, θα σας απαντήσω. Γιατί θες καλώς ή κακώς τα παιδιά εκεί παίζουν, εκεί μαζεύονται όλοι οι φίλοι τους γιατί έτσι θέλουν απλά, και σε αυτό το Βορεινό πέντε χρόνια  δεν κοίταξες να το φτιάξεις λίγο;»

Σε ένα κομμάτι πέντε επί πέντε με τρεις κούνιες όλες κι όλες να κάνουν 50 παιδάκια, και εν τω μεταξύ αν θελήσουν νερό δεν υπάρχει πουθενά.

Αν χτυπήσει ένα παιδάκι δεν υπάρχει τίποτα γύρω γύρω, από αυτό το κτίριο που λέγεται Βορεινό.

Γιατί δεν έκανες κάτι να υπάρχει για τον κόσμο;»

Για τη δημοτική συγκοινωνία σημειώνει:

«Τρίτο θέμα: Έβαλες λεωφορείο τοπικό και καλά να εξυπηρετήσει τον κόσμο και σε ρωτάω εγώ οι άνθρωποι που μένουν πάνω στο βουνό, άνθρωποι ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, άνθρωποι με διάφορα προβλήματα, γιατί πρέπει να κάνουν σχεδόν την ίδια απόσταση που έχει η Ζωφριά με τα Λιόσια για να πάρουν και καλά το τοπικό;»

Για τα παιδιά της Αγιά Σωτήρας και τη πρόσβαση στο σχολείο ρωτά:

«Τέταρτη ερώτηση: Η Ζωφριά δεν σε ψήφισε; Εσύ γιατί δεν σκέφτηκες να κάνεις κάτι γι’ αυτούς; Έχουμε ένα σχολείο που πάει όλη η Ζωφριά, εγώ δεν θα σου πω να φτιάξεις κι άλλο σχολείο, θα σου πω τα απλά καθημερινά πράγματα.

Σκέφτηκες ποτέ αυτά τα παιδάκια που μένουν στη μεριά της Αγιά Σωτήρας πως θα πάνε σχολείο; Όταν βρέχει ή όταν κάνει κρύο;Θα μου πεις έχουν αμάξι και οι άνθρωποι που δεν έχουν τι κάνουν;»

Για το πολύ σημαντικό θέμα του νεκροταφείου υπογράμμισε εύστοχα:

«Πέμπτο πρόβλημα στο νεκροταφείο γιατί δεν έκανες κάτι;

Πού είναι ο σεβασμός που πρέπει να έχεις σε αυτούς τους ανθρώπους;

Γιατί δεν έχεις βάλει λεωφορείο να πηγαίνει τον κόσμο εκεί, και όταν έβαλες ένα πουλμανάκι χωρητικότητας 6 ατόμων γιατί δεν είπες στον οδηγό ότι πρέπει να τους πηγαίνει μέσα στο νεκροταφείο και όχι να τους αφήνει στην στάση 150 μέτρα πιο μακριά;

Γιατί δεν είπες ότι πρέπει να σέβονται το πένθος του άλλου και ότι πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μια ώρα να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος να καθαρίσει την δικιά σας βρώμα που έχει στο νεκροταφείο;»

Στο τέλος της ανακοίνωσης που «καίει» τον Παππού, και στηρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, κ. Αλέξανδρο Κουλοχέρη καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

«Γι’ αυτούς τους λόγους έβαλα με τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη και τις επόμενες μέρες μαζί με τα υπόλοιπα προβλήματα θα σου απαντήσω και γι΄αυτό που αναρωτιούνται οι δικοί σου!».