Δεν ίδρωσε το αυτί του Δημάρχου στην επιστολή που μοίρασε ο σύλλογος 

Ο σύλλογος εξέφρασε την αγωνία του για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και της πόλης μας γενικότερα. Εγκαταλελειμμένη περιοχή του Δήμου Φυλής  χαρακτηρίζει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου την περιοχή του Τσουκλιδίου.

 

Την  Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου ο  υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης και μέλη της κίνησης παραβρέθηκαν  στα «ΤΣΟΥΚΛΙΔΕΙΑ 2018», που οργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκλιδίου «Η Ένωση».

Ο σύλλογος εξέφρασε την αγωνία του για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και της πόλης μας γενικότερα.

Εγκαταλελειμμένη περιοχή του Δήμου Φυλής  χαρακτηρίζει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου την περιοχή του Τσουκλιδίου.

Στην επιστολή που μοιράστηκε δίνεται αναλυτικά η  εικόνα της περιοχής: οικόπεδα γεμάτα σκουπίδια, δρόμοι με λακκούβες, παιδικές χαρές επικίνδυνες, δήθεν “‘ελαφριάς όχλησης΄΄ εργαστήρια δίπλα στα σπίτια,  θανατηφόρες κεραίες κινητής τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία και στις πλατείες.

Παρόλα αυτά ,η φιλοξενία  του πρόεδρου κ. Νικολόπουλου  Νίκου και του διοικητικού συμβούλιο ήταν ζεστή  και μας χάρισαν μια όμορφη βραδιά.

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης στο πλαίσιο των επαφών του με τους τοπικούς συλλόγους θα ρυθμίσει άμεσα μια συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα της περιοχής.

%d bloggers like this: