Δίπλα στο Σύλλογο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 έκοψε την πίτα του ο κολυμβητικός σύλλογος «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ » στην οποία παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης μαζί με τον προηγούμενο Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Παπαριστείδη.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος κ. Τάσος Μαυράντζας τόνισε ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο και θέλησε να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την ανιδιοτελής και αδιάκοπη συνεισφορά τους.

Τιμητική πλακέτα έδωσαν στον κ. Παπαριστείδη Γεώργιο για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την εκδήλωση:

Σε όλη την διάρκεια της θητείας μου είχα ως αρχή πάντα να απονέμω τα εύσημα και να μοιράζομαι κάθε επιτυχία με όλους όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και στάθηκαν δίπλα μου πιστεύοντας στα λόγια μου τις υποσχέσεις και τις προθέσεις μου το καλοκαίρι του 2015 . 
Τους ανθρώπους που σήκωσαν τα μανίκια τους και εργάστηκαν στο πλευρό μου με αγάπη προς τον Σύλλογο τα παιδιά τα μέλη του και το καλό του αθλήματος της κολύμβησης στον Δήμο Φυλής .
Οφείλω λοιπόν για μια ακόμα τελευταία φορά σήμερα , αφού την χθεσινή βραδιά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία και λυπάμαι για αυτό, να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη τους και για όλα όσα μαζί πράξαμε συλλογικά με αποτέλεσμα ο ΑΣΚΑΛ σήμερα να θυμίζει ένα μεγάλο τρένο, που μεταφέρει πάρα πολλούς επιβάτες και ταξιδεύει πάνω σε ράγες που ολοι μαζί τοποθετήσαμε σταθερά και με μοναδική κατεύθυνση την επιτυχία και την συνεχή ανάπτυξη του . Σας ευχαριστώ πολύ ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που σας είχα δίπλα μου .

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κολυμβητών που κατάφεραν την εισαγωγή σε πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και συνοδεύτηκαν με διακρίσεις στο σύλλογο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης, σε ένα σύντομο χαιρετισμό αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την πρόκληση επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα παιδιά ασχολούνται και με άλλα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είμαι διπλά χαρούμενος όταν τα βλέπω να διαπρέπουν και στα μαθήματά τους».

Το κομμάτι δε της πίτας το πρόσφερε στον μικρότερο αθλητή του συλλόγου.

Μαζί με τον υποψήφιο  Δήμαρχο ήταν τα μέλη της παράταξης: Δημήτρης Καμπόλης, Κωνστναντίνος Σκαμαντζούρας, Σταματίνα Κομπογιάννη, Άρης Μπρέμπος, Χρήστος Πιπίνης.