Εκτεθειμένος ο Κρυστάλλης για άλλη μια φορά ….αυτή τη φορά από τον Κρεμμύδα

Εκτίθεται ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Ιωσήφ Κρυστάλλης, από την τοποθέτηση του Προέδρου Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Γιάννη Κρεμμύδα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επανήλθε το θέμα που έφερε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο η κα. Φωτεινή Γιαννοπούλου που αφορούσε την σύμβαση της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής με τον κ. Κρυστάλλη που προσφάτως ανακοινώθηκε από την παράταξη Παππού.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας (4/3) ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κώστας Σκαμαντζούρας, ρώτησε τον κ. Κρεμμύδα τι ισχύει τελικά με την σύμβαση του Κρυστάλλη, καθώς ο ίδιος δημοσίευσε ότι παρείχε αμισθί εργασία στο Δήμο Φυλής.

Ο κ. Κρεμμύδας, παρά το γεγονός ότι είχε υποσχεθεί να καταθέσει στο Δ.Σ. την σύμβαση των ορκωτών λογιστών, έδωσε ένα έγγραφο στη Πρόεδρο, κα. Ζωή Αρβανιτάκη, η οποία στη συνέχεια πληροφόρησε το Σώμα ότι τα έγγραφα δεν έχουν καμία σχέση με την σύμβαση και τους παρέπεμψε στο γραφείο του κ. Κρεμμύδα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θεοδόσης Δρόλιας, ο οποίος τόνισε ότι είναι οξύμωρο και απορίας άξιον το γεγονός ότι εκπρόσωποι του γονεϊκού κινήματος υπογράφουν συμβάσεις με εκείνους που καλούνται να πιέσουν για να διεκδικήσουν τα καλύτερα για τα παιδιά και τους γονείς.

Η ουσία είναι ότι σε ακόμη μια συνεδρίαση δεν δόθηκαν απαντήσεις από τον κ. Κρεμμύδα που τα γύρισε λέγοντας ότι ο κ. Κρυστάλλης παρείχε υπηρεσίες αφιλοκερδώς στο Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή.