Έκθεση Δώρων Αγάπης του Συλλόγου Ορθοδόξων Γυναικών Άγιος Φιλάρετος

Η καθιερωμένη φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου Ορθοδόξων Γυναικών Άγιος Φιλάρετος ανοίγει τις πύλες της την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 2 Μαρτίου 2019.
Τα εγκαίνια της έκθεσης δώρων αγάπης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στα Άνω Λιόσια (Λεωφόρος Φυλής 182). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου 2019 και θα λειτουργεί ώρες καταστημάτων.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει δώρα που θα πωλούνται για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού έργου, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6949 771142, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.
Τα fylikanea.gr επικοινώνησαν με την υπεύθυνη και διοργανώτρια, κα. Δέσποινα Λιβίζου-Πάγκαλη, η οποία επεσήμανε:
Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει την ετήσια δραστηριότητα του Συλλόγου μας και να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο του. Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τρόφιμα σε 350 οικογένειες, άπορες, πολύτεκνες και με χαμηλό εισόδημα. Τέλος, καλούμε εάν κάποιος έχει σε καλή κατάσταση αντικείμενα να τα φέρει στην έκθεση για να πωληθούν και να βοηθήσει με αυτή την ενέργεια τις ευπαθείς οικογένειες. Σας περιμένουμε με χαρά”.
%d bloggers like this: