Άλογη Επίθεση Μπουραΐμη & Στελέχους του Παππού στην Μπλέτσα

Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Πανοράματος με χορούς από το συγκρότημα της σχολής «Βασσάλου» και τραγούδια από τον Γιάννη Κονιτόπουλο.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Πανοράματος με χορούς από το συγκρότημα της σχολής «Βασσάλου» και τραγούδια από τον Γιάννη Κονιτόπουλο.

Αυτά έγιναν το βράδυ…

Η μέρα που ξημέρωσε έφερε αντιδράσεις από τον πρώην Δήμαρχο Φυλής κ. Μπουραΐμη. Επιτέθηκε κατά μέτωπο στην πρόεδρο του συλλόγου κα Αντωνία Μπλέτσα ότι κατά παράβαση όπως ακριβώς γράφει προχώρησε σε βράβευσή δυο μελών της διοίκησης. Γράφει επακριβώς στο Facebook : «Σκοπός των εξωραϊστικών και πολιτιστικών συλλόγων ενός δήμου είναι, επίσης, να προάγουν τον ποιοτικό πολιτισμό, κάτι που κατά κανόνα κάνουν οι σύλλογοι του δήμου Φυλής, όπως έγινε και με την παρουσία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Γλυκερίας στο Βορεινό της Ζωφριάς»

 

Η απάντηση της προέδρου ήταν άμεση, χρησιμοποιώντας και εκείνη το Facebook. Η ανακοίνωση της κλείνει με την προτροπή προς τον  πρώην Δήμαρχο «Θα χαρούμε πολύ τόσο εσείς προσωπικά, όσο και άλλοι συνδημότες μας επιθυμούν να βοηθήσετε με προσωπικό χρόνο και εθελοντική εργασία (όχι με χρήματα) το Σύλλογο μας μιμούμενος το παράδειγμα των τριών συμπολιτών μας και πολύ ευχαρίστως του χρόνου να βραβεύσουμε και εσάς»

 

 

 

Η ΆΠΟΨΗ ΜΑΣ

Αρχικά  να θυμίσουμε ότι  η κα Αντωνία Μπλέτσα υπήρξε υποψήφια σύμβουλος με τον κ.Μπουραΐμη στις εκλογές  του 2014. Είναι γνωστή  και αγαπητή στον κόσμου του Πανοράματος, τόσο για την ενεργό συμμετοχή της στα κοινά, όσο και για την κοινωνική της προσφορά και την ανιδιοτέλεια της.Προσωπική μας άποψη είναι ότι δε θα προχωρούσε σε καμιά ενέργεια χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των μελών του συλλόγου της.

Σχετικά τώρα με την αντίδραση του κ. Μπουραΐμη πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Θεωρούμε ότι ο  Δήμαρχος δε μπορεί να απαντάει μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης σε μια πρόεδρο ενός συλλόγου, που το μοναδικό της παράπτωμα κατά τον ίδιον είναι ότι βράβευσε ανθρώπους που βοήθησαν τον σύλλογο. Θα έπρεπε ακόμα και τώρα που βρίσκεται στην αντιπολίτευση να είναι αρωγός των προσπαθειών όλων των συλλογών και όχι να απομονώνει και να προτάσσει ως ιδανικό έναν σύλλογο (Ζωφριάς) που έκανε  παρόμοια βράβευση με αυτήν της κας Μπλέτσα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δημιουργήσει εντάσεις σε όλες τις εκδηλώσεις που έχει εμφανιστεί:

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Δροσούπολης αποχώρησε επειδή δε του είχαν προσφέρει νερό.

Στο σύλλογο Τριτέκνων στελέχη του προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον ομιλούντα κ.Θανάση Μπιζά.

Πρόκειται για έναν Δήμαρχο που έχει διοικήσει  4 θητείες, αν μη τι άλλο θα έπρεπε να  μπορεί να διαχειρίζεται  τις αντιδράσεις του.Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αντιδράσεις αυτές προκύπτουν από τον χαρακτήρα του και όχι από επικοινωνιακά λάθη  μιας και δε χρηζει υποστήριξης, λογω της μεγάλης πολιτικής πείρας.

Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε  ότι εκτός  από τα πολλαπλά τηλεφωνήματα συμπαράστασης  που δέχθηκε η πρόεδρος για αυτήν την άλογη επίθεση του πρώην Δημάρχου έλαβε και τηλεφώνημα από  άτομο που κατέχει υψηλή  θέση στο οργανόγραμμα  του Δήμου, ο οποίος  με ανάρμοστο λεξιλόγιο της επιτέθηκε.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος  παρότι βρίσκεται τόσο κοντά στον Δήμαρχο και ανηκει στην κλειστή ομάδα του, δυστυχώς αρκετές φορές τον έχει εκθέσει τόσο με την συμπεριφορά του όσο και με τις σκιώδεις ενέργειες του.Δε νομίζω να πιστεύεις κανείς  οτι ο Δήμαρχος Χρ.Παππούς  δεν είναι ενήμερος για τις ενέργεις του προαναφερθέντα κυρίου.