Γυναικεία Υπόθεση ο Σύλλογος της Λίμνης

Δυναμική η παρουσία των Γυναικών στο νέο συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου της Λίμνης. Κοινή διαπίστωση του νέου Συμβουλίου ότι η περιοχή της Λίμνης «κραυγάζει» με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εισπράττοντας την αδιαφορία από όλες τις διοικήσεις του Δήμου.

 

Μια νέα αρχή σηματοδότησαν οι εκλογές στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο της Λίμνης, ο οποίος πρόκειται για μια γυναικεία υπόθεση αφού το νέο συμβούλιο απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από δυναμικές γυναίκες, με όρεξη και όραμα για τη λίμνη.

Πρόεδρος του Συλλόγου αναδείχθηκε μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία

η κ.α Βασιλική Χαλιανδρού,

η οποία είναι ιδρυτικό μέλος και έχει ενεργή δραστηριότητα από το 2013 έως              σήμερα.

 

Η νέα Πρόεδρος μίλησε στα fylikanea.gr λίγες ώρες μετά την εκλογή της και τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύονται σε αυτό το νέο ρόλο. Πλέον, οι εκλογές τελείωσαν και από την επόμενη ημέρα, όλοι μαζί, μια ομάδα ενεργούμε με κοινούς στόχους, αλλά και προβληματισμούς. Από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουμε να ασκούμε πίεση ώστε να ακουστούμε και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας.»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της λίμνης επισημαίνει: «Τα προβλήματα σαφώς και είναι πολλά με την εγκληματικότητα και τα αντιπλημμυρικά να φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας. Είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας, είτε ως Σύλλογος, είτε ως Δήμος, είτε ως πολίτης και θέλω να καλέσω  όλους όσους ζουν στην Λίμνη να γίνουν ενεργά μέλη του συλλόγου μας γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την εικόνα της και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στη περιοχή.»

Για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη περιοχή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η περιοχή της Λίμνης είναι ξεχασμένη από όλες τις διοικήσεις, χωρίς καμία ευαισθητοποίηση επί του θέματος.»

Σχετικά με την έκβαση των εκλογών στον Σύλλογο κλείνει λέγοντας:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή σε μια τέτοια θέση ευθύνης.  Ήταν η πρώτη φορά που έθεσα υποψηφιότητα και κατάφερα να βγω  πρώτη σε σταυρούς. Τώρα, έχω αρκετή δουλειά μπροστά μου, αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι μόνη μου στο Σύλλογο, καθώς το νέο Συμβούλιο απαρτίζεται από αξιόλογες γυναίκες οι οποίες είναι οι εξής:

Αντιπρόεδρος: Αθανασιάδου Βασιλική

Γραμματέας: Σκανδαλάρη Χριστίνα

Ταμίας: Αλυσανδράτου Δήμητρα

Μέλη: Γαρμπή Παρασκευή, Κόκκινου Φωτεινή , Καψή Ευαγγελία

 

Ευχόμαστε καλή θητεία στην Πρόεδρο, κα. Βασιλική Χαλιάνδρου, και θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και δράση του Συλλόγου.

Τα fylikanea.gr δίνουν βήμα σε όλους τους Συλλόγους για να εκφράσουν τις δράσεις τους, τα παράπονα τους, καθώς και να μοιραστούν ιδέες και σκέψεις.

 

%d bloggers like this: