Η απάντηση της διευθύντριας βάζει τον Κρεμυδα για μια ακόμα φορά στη θέση του

Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση διαβάζει  με έκπληξη  το σχόλιο της υποδιευθύντριας  ότι το φωτοτυπικό μηχάνημα που υποτίθεται πρόσφερε στο σχολείο ο κος Κρεμυδας ήταν αγορασμένο από λεφτά του συλλόγου γονέων ! ! !

 

Βρισκόμενος σε πανικό ο κος Κρεμυδας μετά τα δημοσιεύματα για την ανεπάρκεια του, προσπάθησε να ρίξει το βάρος της ανικανότητας του στις πρωτοβουλίες της διευθύντριας του 9ου δημοτικού σχολείου.

Δεν καταλαβαίνουμε  γιατί ενοχλούνται  οι διοικούντες όταν τοποθετούνται και λένε αλήθειες οι διευθυντές, οι καθηγητές και οι γονείς.

Η διευθύντρια του 9ου δημοτικού σχολείου  μη μπορώντας να αντέξει την άδικη κριτική στο πρόσωπο της.  απάντησε επώνυμα στον κύριο Κρεμύδα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

 

 

 

Ολόκληρο το κείμενο ανάρτησης της διευθύντριας: 

Αξιότιμε πρόεδρε της Α/θμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Φυλης
Αν και δε συνηθιζω να απαντώ μέσω διαδικτυου θα κάνω μια εξαιρεση όταν θίγεται η επαγγελματική μου υπόσταση.
Αναφερθηκατε σε πρόσφατο δελτίο τύπου σας στο 9ο δημοτικό σχολειο στο οποίο τυγχάνει να είμαι διευθυντρια . Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό θα σας απαντήσω τα εξής:                                                                                     Α. Τα σχολεία δεν αποτελούν αρένα πολιτικών αντιπαραθεσεων. Εμείς ως εκπαιδευτικοί συνεργαζομαστε με οποιονδήποτε φορέα ή προσωπο που βοηθά την ανέλιξη της σχολικής μονάδας.
Β. Όσον αφορά στο πασαλείμμα που αναφέρεστε για την κολώνα με τον προβολέα ήσαστε ενήμερος απο 3/9/18 την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου για το νέο σχολικό έτος. Υπάρχει το ανάλογο email στο αρχείο του σχολειου που το αποδεικνύει. Θα μπορούσα να το επισύναψω αλλα πρόκειται για δημόσιο έγγραφο όποτε ειναι στην διάθεση οποίου το ζητήσει. Ο σύλλογος γονέων ειναι ενήμερος επισης. Η εντολή της διευθύντριας για το ….πασαλειμμα ήρθε μετα τις αδιέξοδες επισκέψεις ηλεκτρολογων οι οποίοι δεν έλυσαν το πρόβλημα. Τα γεγονότα αυτά μπορούν να τα επιβεβαιώσουν εργαζόμενοι στο σχολειο μας.

Γ. Τα τρομερά και τα φοβερά σιγουρα δε συμβαίνουν στο σχολειο μας. Πρόκειται για πολυπολιτισμικό σχολειο στο οποίο εργάζονται με ζήλο και αξιοπρέπεια 30 εκπαιδευτικοι οι οποίοι δεν τυγχάνουν της πολυτέλεια εντός νέου φωτοτυπικού μηχανήματος όπως τα υπόλοιπα σχολεία της περιοχής ούτε τους πίνακες μαρκαδόρου – όπως εχουμε αιτηθεί στη σχολική επιτροπη απο πέρσι (και εδώ υπάρχουν τα σχετικα έγγραφα).
Δ. Μέχρι και σήμερα που ειδα τις φωτογραφίες στο άρθρο του otyposnews έχω να σας κάνω γνωστά τα παρακάτω. Οι εργασίες άρχισαν χτες για την επιδιόρθωση των ρωγμών στους τοίχους του σχολείου αν και ησαστε ενήμερος απο πέρσι . Οι βρύσες επισκευαστηκαν χάρη της πρωτοβουλία συγγενικού προσώπου εργαζομένου στο σχολειο μας Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι γενικότερα η ανταπόκριση σε αιτήματα τεχνικών επισκευων ειναι καλη .
Η ανταπόκριση σε αιτήματα χορηγησης Η/Υ ,διαδραστικών πινακων, λαπτοπ, κλιματιστικών, προτζεκτορα ειναι εξαιρετικά ελλιπής.
Τελος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο/η διευθυντής/ν τρία του κάθε σχολείου δεν ειναι διακοσμητικός . Σε αυτόν απευθύνονται για παράπονα , ενημέρωση και κάθε είδους θέμα. Για το λόγω αυτό μην εκθέτετε ανθρώπους που εργάζονται για σχεδόν τριάντα χρονια σε σχολεία της περιοχής . Επισης για να φτάσει ένας διευθυντής να δώσει προσωπικά τα αιτήματα του στον δήμαρχο κάπου υπάρχουν ανεξηγήτες καθυστερήσεις.
Με εκτίμηση

σδ

Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση διαβάζει  με έκπληξη  το σχόλιο της υποδιευθύντριας  ότι το φωτοτυπικό μηχάνημα που υποτίθεται πρόσφερε στο σχολείο ο κος Κρεμυδας ήταν αγορασμένο από λεφτά του συλλόγου γονέων ! ! !

%d bloggers like this: