«Ηπειρώτες πάντως καιρού»

 

 

Την καθιερωμένη Ηπειρώτικη βραδιά που διοργανώνει κάθε χρόνο πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων την Παρασκευή 20 Σεπτέμβριου 2019.

Με οδηγούς τους ζωντανούς θρύλους του κλαρίνου Πετρολουκα Χαλκιά και την κομπανία του Βέρδη, τους σπουδαίους τραγουδιστές Αντώνη Κυρίτση, Παγώνα Αθανασίου, και τη νέα γενιά του ηπειρώτικου τραγουδιού Κώστα Μήτση,Λευκοθέα Φιλιππίδη και Θωμά Κυρίτση, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε εκεί μια πανδαισία της ηπειρώτικης μουσικής.

Ένα μουσικό ταξίδι, που όμοιό του έχουμε σπάνια την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Εκατοντάδες Ηπειρώτες και φίλοι της Ηπείρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Πάρα την απότομη αλλαγή του καιρού και την πιθανότητα βροχής , ήταν όλοι εκεί από νωρίς, όπως ακριβώς γίνεται και στα χωριά της μητέρας πατρίδας.

Η έναρξη της βραδιάς έγινε από τα πολυπληθή χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε εκ μέρους του ΔΣ τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε το ακούραστο Δ.Σ ,τους χορευτές και τους εθελοντές του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση και τών δύο μεγάλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε διάστημα μιας εβδομάδας.

 

 

Τίμησαν με την παρουσία τους :

Οι δημοτικοί σύμβουλοι από την διοίκηση του Δήμου Κρεμμύδας Ιωάννης, Βαδεβούλης Απόστολος.
H Τοπική Σύμβουλος Τσιούνη Δήμητρα.

Ο Τοπικός Σύμβουλος Αποστολόπουλος Χρήστος.

Από την δημοτική παράταξη Φυλή Νέο Ξεκίνημα οι δημοτικοί σύμβουλοι Δρόλιας Θεοδόσιος, Μπρέμπος Αριστείδης, Σκαμαντζούρας Κωνσταντίνος.

Από την δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» ο Τοπικός σύμβουλος Άνω Λιοσίων Φανουργιάκης Κωνσταντίνος.