Καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση ο Γεν.Γραμματέας του Δήμου Φυλής !

O Αργύρης Αργυρόπουλος καταδικάστηκε για «ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα».

Έκπληκτοι είδαμε στο mail μας το δελτίο τύπου του Παναγιώτη Γκίκα που μας ενημερώνει για την δικαστική απόφαση που τον δικαιώνει έναντι του γ.γ. του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Παναγιώτη Γκίκα

Η μήνυση του Παναγιώτη Γκίκα εις βάρος του Αργύρη Αργυρόπουλου, ως συντάκτη άρθρου που δημοσιεύθηκε στους διαδικτυακούς ιστοτόπους «ΦΥΛΑΡΧΟΣ» και «ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ» ενώ στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε και σε άλλους ενημερωτικούς ιστοτόπους, εκδικάστηκε ενώπιον του Θ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Στο άρθρο αυτό, ο Αργύρης Αργυρόπουλος προέβαλλε τον ψευδή, όπως κρίθηκε από το ανωτέρω δικαστήριο «ψευδή και συκοφαντικό ισχυρισμό», ότι ο κος Παναγιώτης Γκίκας έλαβε το ποσό των 1.100.000 ευρώ ως τίμημα για τις υπηρεσίες φύλαξης που παρείχε η εταιρεία του στον Δήμο Φυλής και μάλιστα χρησιμοποιώντας-  προκειμένου να το επιτύχει – τις σχέσεις του με άλλα πολιτικά πρόσωπα. Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία του κου Γκίκα συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό, μειοδότησε και συνεβλήθη με τον Δήμο Φυλής, με τίμημα το ποσό των ευρώ 447.120 ευρώ.

Τα ανωτέρω αναγνώρισε το Δικαστήριο και καταδίκασε τον Αργύρη Αργυρόπουλο για το αδίκημα της Συκοφαντικής Δυσφήμισης σε 12 μήνες φυλάκιση.

%d bloggers like this: