Κάτι συμβαίνει στην πόλη μας

Η τραγική είδηση ότι το αγαπημένο στέκι της πόλης “Σχοινοβάτης” στην πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων τυλίχτηκε στις φλόγες σήμερα τα ξημερώματα, έχει αναστατώσει από το πρωί ολόκληρο το Δήμο Φυλής.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες ακόμα πληροφορίες η φωτιά ακολούθησε έναν δυνατό θόρυβο, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί υποδεικνύει εμπρησμό.

 

Η φωτιά στο “Σχοινοβάτη” μία ακριβώς ημέρα μετά τη φωτιά σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων στην οδό Στρατηγού Λιόση, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει τον προβληματισμό όλων.

 

Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά για την παραβατικότητα  μέσα στην καρδιά της πόλης, δίπλα στο Δημαρχείο, αλλά σε αυτές τις στιγμές δεν χωρούν διαπιστώσεις και προεκλογικές τοποθετήσεις.

 

Αυτή την ώρα οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στους επιχειρηματίες που επλήγησαν και να αφήσουμε τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν τις δύο υποθέσεις.

 

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας σε τέτοιες ενέργειες και την συμπαράστασή μας στους ιδιοκτήτες των δύο καταστημάτων και ευχόμαστε γρήγορα ο “Σχοινοβάτης” να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς στη ζωή της πόλης.