Κλειστά λόγω ληστείας τα ΕΛ.ΤΑ. Άνω Λιοσίων

Τις πρώτες πρωινές ώρες το υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στα Άνω Λιόσια βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι κλειστό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμερα τα ξημερώματα το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. που εδρεύει στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Σωτήρη Πέτρουλα έγινε στόχος ληστών. Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες έφτασαν έξω από το ταχυδρομείο με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα περίπου στις 4 το πρωί, ενώ κατάφεραν να μπουν στο χώρο λίγο αργότερα όταν και έσπασαν τη τζαμαρία.

Μαρτυρίες από το σημείο της ληστείας αναφέρουν πως, οι δράστες χτυπούσαν με σφυριά και βαριοπούλες την πρόσοψη του κτιρίου για να αποκτήσουν πρόσβαση, σηκώνοντας κυριολεκτικά για λίγα λεπτά τη γειτονιά στο πόδι. Αμέσως μετά την είσοδό τους κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο, φεύγοντας από το σημείο λίγα μόνο λεπτά πριν καταφθάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και ειδοποιήθηκαν από τους ενοίκους των παρακείμενων σπιτιών.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση των δραστών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία για την ταυτότητά τους.

Κλείνοντας, υπογραμμίζουμε πως τα ΕΛ.ΤΑ. παραμένουν από το πρωί κλειστά λόγω του συμβάντος, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα επανέλθουν σε κανονική λειτουργία.