Κλειστά όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής την Παρασκευή 28/9

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου σε ανακοίνωση του ενημερώνει :

“Η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής, το Δ.Σ. της οποίας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλον το Νομό, προκειμένου να διαφυλαχτεί η ασφάλεια των μαθητών.Γιάννης Βασιλείου  Με αποφάσεις και των πέντε Δημάρχων της Δυτικής Αττικής, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, για αύριο Παρασκευή 28/9/2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία! Το ίδιο θα συμβεί με νέα αυριανή ειδοποίηση και για την Δευτέρα 1/10/2018, εφόσον συνεχιστούν τα ίδια καιρικά φαινόμενα!”

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η περιφέρεια Αττικής :

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017».