Κ.Παπαχρήστος: Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη

O πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου δήλωσε την στήριξη της υποψηφιότητας του Αλέξανδρου Κουλοχέρη για την Δημαρχία της Φυλής στην εφημερίδα '' ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ''

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση του χρέους απέναντι στην περιοχή και τους ανθρώπους της και με δεδομένο ότι υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την θέση του Δημάρχου Ζεφυρίου, θεωρώ ότι αποτελεί υποχρέωσή μου να λάβω θέση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αξιολογώντας πρόσωπα και καταστάσεις, έχω διαμορφώσει την άποψη ότι ο Δήμος Φυλής χρειάζεται, αφενός μια νέα εκκίνηση με σκοπό την εφαρμογή ενός οργανωμένου, σύγχρονου και αποτελεσματικού σχεδίου που θα την οδηγήσει σε συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης, αφετέρου έχω σχηματίσει την βαθιά πεποίθηση ότι ένα νέο πρόσωπο, απαλλαγμένο από τα «βαρίδια» του παρελθόντος και ότι αρνητικό έχει παραχθεί μέχρι σήμερα, επιβάλλεται να τεθεί επικεφαλής ενός νέου δημοτικού σχήματος στον Δήμο μας.
Ένα τέτοιο πρόσωπο που συμπυκνώνει την θέληση να εργαστεί για τον Δήμο Φυλής και έχει την επιστημονική κατάρτιση, την αποφασιστικότητα να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και κυρίως την καταγεγραμμένη ανεξαρτησία του με οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως δημοτικό παρελθόν, υπάρχει και ακούει στο όνομα του Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

 

Επιθυμώ να δηλώσω δημόσια και με τον πλέον εμφανή τρόπο, ότι στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Κουλοχέρη για την Δημαρχία της Φυλής.

Στέκομαι στο πλευρό του, στην προσπάθεια που αναλαμβάνει μαζί με τους συνεργάτες του να βγάλουν τον Δήμο από το τέλμα των τελευταίων χρόνων, στο νέο ξεκίνημα για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Καλώ κάθε συμπολίτη μου που επιθυμεί μια νέα Δημοτική Αρχή, σύγχρονη, φιλική, αποτελεσματική, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, που θέτει πάνω από όλα και στην κορυφή των προτεραιοτήτων της την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής, να δώσει δυναμικό παρόν και να στηρίξει τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη και να τον επιλέξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, για νέο Δήμαρχο του Δήμου Φυλής.