”Κρυμμένοι” υπογράφουν τα θέματα οι διοικούντες

Με άδεια έδρανα οι αποφάσεις - Περισσότεροι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης από αυτούς του Παππού στο Δημοτικού Συμβούλιο!

 

Κρυμμένοι υπογράφουν τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου οι εκπρόσωποι της διοίκησης.

Με άδεια έδρανα οι αποφάσεις – Περισσότεροι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης από αυτούς του Παππού στο Δημοτικού Συμβούλιο!

Ακόμη μια μεσημεριανή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Φυλής, παρά τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες των αιρετών για την ώρα διεξαγωγής του, η οποία στιγματίστηκε από την αδιαφορία κυρίως της δημοτικής αρχής να συμμετάσχει κατά τη ψήφιση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Συγκεκριμένα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κατέφθασαν άπαντες στην συνεδρίαση προκειμένου να ψηφίσουν τον νέο εκπρόσωπο του Δήμου Φυλής στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ) και σιγά σιγά την… έκαναν με τρόπο από την αίθουσα.

Απογοητευτική ήταν εικόνα αφού τα μισά και πλέον θέματα της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκαν από ΤΡΕΙΣ Δημοτικούς Συμβούλους έναντι ΤΕΣΣΑΡΩΝ ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων.

 

 

Μάλιστα από τα άδεια έδρανα περνούσαν και… περαστικοί, καθώς όπως θα δείτε δίπλα στους Δημοτικούς Συμβούλους κάθεται και ένας δημότης ο οποίος σερφάρει άνετος στο διαδίκτυο.

Οι εικόνες μιλoύν από μόνες τους: