ΝΑΙ Κουλοχέρη στην Πρωτοβουλία Πολιτών Φυλής _ Και επίσημα Υποψήφιος Δήμαρχος

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης , ο οποίος τίθεται επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει την δημαρχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

 

Ναι Κουλοχέρη στην Πρωτοβουλία Πολιτών Φυλής – Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης, ο οποίος τίθεται επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει την δημαρχία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Προ ολίγων ημερών είχε προηγηθεί ανοιχτή πρόσκληση από Πρωτοβουλία Πολιτών του Δήμου Φυλής, που τον καλούσαν να τεθεί επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την δημιουργία δημοτικής παράταξης με σκοπό να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο .

«Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας και με δεδομένη την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για να αλλάξουμε το σημερινό στάτους και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα για την Φυλή, Καλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη.», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης σε σχετική του δήλωση, η οποία ακολουθεί:

«Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζω την συγκεκριμένη πρόσκληση – πρόκληση,  της συλλογικής πρωτοβουλίας να εργαστούμε με σύνεση, σχέδιο και αποφασιστικότητα για το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται η Φυλή.

Η σημερινή πραγματικότητα που βιώνει η περιοχή μας, αποτέλεσμα της διαχρονικής κακοποίησης που έχει υποστεί, μας δείχνει τον δρόμο της συντεταγμένης αντιμετώπισης των προβλημάτων στη βάση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού σχεδίου, τέτοιο που θα δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη της Φυλής.

Τα προβλήματα της περιοχής μας είναι πολλά και απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις για την αντιμετώπιση τους . Κυρίως χρειάζεται μια άλλη Δημοτική Αρχή, αποφασισμένη να εργαστεί με τόλμη αλλά και με σύνεση για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, που θα έχει στο κέντρο της δημοτικής της πολιτικής την υγεία και την ασφάλεια των Πολιτών και την προστασία του κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος .

Η εγκληματικότητα και το αίσθημα ανασφάλειας, η χωματερή, η συνολική περιβαλλοντική υποβάθμιση, το θέμα της ανεργίας και η καθημερινότητα των Πολιτών, είναι κορυφαία ζητήματα που επιβάλλεται να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης, για το οποίο ήδη εργαζόμαστε .

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας και με δεδομένη την απόφασή μου να τεθώ επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για να αλλάξουμε το σημερινό στάτους και να κάνουμε το νέο ξεκίνημα για την Φυλή, Καλώ κάθε έντιμο συμπολίτη μου να συσπειρωθεί στη νέα πρωτοβουλία, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την νικηφόρα δημοτική μας παράταξη.»