Ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης “ζεσταίνει” τις μηχανές

Αναφορά της υποψηφιότητας για την δημαρχεία της Φυλής από αυτοδιοικητική σελίδα.

Αλέξανδρος Κουλοχέρης, το νέο πρόσωπο στα δημοτικά πράγματα της Φυλής, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, εντός του επόμενου διαστήματος θα ανακοινώσει δημόσια την υποψηφιότητά του για τον Δημαρχιακό Θώκο του Δήμου Φυλής.

Για πολλούς, η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη αποτελεί «κοινό μυστικό», αφού είναι φανερή εδώ και καιρό η έντονη κινητικότητα που έχει αναπτύξει,με σειρά επαφών σε όλο το εύρος της πόλης, σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ιδιαίτερα με πρόσωπα που εκπροσωπούν μαζικούς χώρους, όπως μέλη και στελέχη Πολιτιστικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων, επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων και με ενεργούς Πολίτες που διαθέτουν μια ιδιαίτερη παρουσία στα τοπικά πράγματα.

Ταυτόχρονα, καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν για πυρετώδεις προετοιμασίες εκ μέρους του κ. Αλέξανδρου Κουλοχέρη και του επιτελείου του, προκειμένου να οργανωθεί η δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ενώ ήδη εδώ και λίγες ημέρες λειτουργούν γραφεία, σε ένα από τα πλέον κεντροβαρικά σημεία της περιοχής, στα οποία έχει στηθεί ένα είδος “αθέατου στρατηγείου”.

Με δεδομένο ότι δεν υφίσταται μέχρι τώρα καμιά επίσημη δήλωση από την πλευρά του, αν τελικά διεκδικήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές την Δημαρχία της Φυλής, παρά ταύτα ανώνυμα blogs του επιτίθενται και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο, γεγονός που αν μη τι άλλο αναδεικνύεται έντονη η ανησυχία από πιθανούς αντιπάλους, κυρίως από το «τοπικό δημοτικό κατεστημένο», που βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κουλοχέρη μια δυναμική υποψηφιότητα που ταράζει τα «λιμνάζοντα ύδατα» της Φυλής.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης

  • Γεννήθηκε το 1974.Κατάγεται από τη μεριά του πατέρα του, Βασίλη Κουλοχέρη από τα Άνω Λιόσια, ενώ από τη μεριά της μητέρας του, Μαρίας  Κουλοχέρη από τη Φθιώτιδα .
  •  Είναι απόφοιτος  του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης του τμήματος Μαθηματικών.
  • Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων όπου απέκτησε το Master Business Administrator ( MBA).
  • Ως φοιτητής υπήρξε ενεργό μέλος του Φοιτητικού Κινήματος του Πανεπιστημίου
  • Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εργαζόταν ως ειδικός συνεργάτης σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με βασικό αντικείμενο την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών
  • Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών  εργάστηκε ως υπεύθυνος στον τομέα σχεδιασμού νέων προϊόντων και marketing σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία
  • Στη συνέχεια ανέλαβε για μια δεκαετία  την οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο απασχόλησης το χονδρικό εμπόριο αυτοκίνητων, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες
  • Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά  στην Τεχνική εταιρεία που δημιούργησε με τον αδελφό του Δημήτρη Κουλοχέρη. Ένα από τα έργα της εταιρείας, είναι ο Ιερός ναός του Αγ. Δημητρίου, που κατά γενική ομολογία θεωρείται ένα αληθινό-κόσμημα για την πόλη .
  • Είναι παντρεμένος με την ψυχολόγο Γεωργία Καμπόλη και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι ενός έτους.

ΠΗΓΗ: https://www.athenswest.gr/dhmoi/fylh/%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF/