Ο Καμπόλης ” κλωτσάει τις καρέκλες “

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισε με την εκλογή αιρετού εκπροσώπου του Δήμου Φυλής στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ.) μετά και την ανεξαρτητοποιησή  του μέχρι πρότινος Προέδρου Δημήτρη Καμπόλη.

Πριν την διαδικασία ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς αφού πρότεινε τον Δημοτικό Σύμβουλο, Γιώργο Καραϊσκάκη, είπε στο Σώμα ότι δεν χρειάζεται να γίνει ψηφοφορία και να προχωρήσουμε στην εκλογή του.

Ωστόσο, μετά από παρότρυνση του Μιχάλη Οικονομάκη διεξήχθη όπως όριζε η διαδικασία εκλογής δίνοντας την δυνατότητα σε κάποιους να ψηφίσουν λευκό.

Πανικός επικράτησε  κατά την καταμέτρηση όπου η Εφορευτική Επιτροπή (Μαρίνος Σαρλάς, Σπύρος Μπρέμπος, Γιάννης Μαυροειδάκος) βρήκανε περισσότερους φακέλλους από τους ψηφίσαντες!

Τελικά, ως μέλος  εξελέγη ο Γιώργος Καραϊσκάκης.

Καμπόλης: «Ποτέ δεν κυνηγούσα καρέκλες, εγώ τις κλωτσούσα από το 1995»

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Καμπόλης, απέδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα, καθώς με την αποχώρησή του από την διοίκηση, αποτέλεσε παρελθόν ταυτόχρονα και από την αντιδημαρχία αλλά και από τον Σύνδεσμο Πάρνηθας!

Ο ίδιος από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ευχήθηκε καλή θητεία στον αντικαταστάτη του με την ελπίδα ότι θα σταθεί αντάξιος των απαιτήσεων, τόνισε το σπουδαίο έργο που έγινε κατά την θητεία του στον ΣΥΝ.ΠΑ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι από το 2010 έως σήμερα η Πάρνηθα δεν έχει καεί χάρη στις συντονισμένες ενέργειες σε περιόδους που φλέγονταν ολόκληρη η Αττική.

Επίσης στάθηκε στο γεγονός ότι όταν ανέλαβε δεν υπήρχε αποθεματικό και τώρα παραδίδει ένα ταμείο που ξεπερνά τις 700.000 ευρώ!

 

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα δυσαναπλήρωτο κενό

αφού μετά την επιτυχημένη θητεία του,

η απουσία του έμπειρου αιρετού από μια τόσο μεγάλη θέση ευθύνης,

χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης.

 

Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι ο κ. Καμπόλης όχι μόνο δεν “ζεσταίνει” καρέκλες, αλλά και τις κλωτσάει αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ποτέ δεν κυνηγούσα τις καρέκλες, αλλά από το 1995, επί εποχής Παπαδήμα, τις κλωτσούσα».