«Οργώνει» τον Δήμο Φυλής ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης

 

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, κ. Αλέξανδρο Κουλοχέρη, ο οποίος συναντά ασταμάτητα φορείς και πολίτες τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την πλειάδα στηρίξεων, ανθρώπων με όρεξη και εμπειρία στα τοπικά δρώμενα, που ανακοινώθηκαν σε τοπικά Μέσα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής εντατικοποίησε την παρουσία του  σε όλες τις συνοικίες του Δήμου Φυλής για να ακούσει τους δημότες. 

Tο πρωί της Κυριακής (17/3) βρέθηκε σε καφενείο της Ζωφριάς όπου ο κ. Αλέξανδρος Κουλοχέρης με συνοδεία από στελέχη της παράταξης, συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι τόνισαν ακόμη μια φορά την εικόνα εγκατάλειψης που γνωρίζει η Ζωφριά εξαπολύοντας μύδρους προς την διοίκηση Παππού.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η συνάντηση σε κεντρικό cafe των Άνω Λιοσίων, όπου ο κ. Κουλοχέρης συνάντησε την πλειοψηφία των γυναικών του συνδυασμού, αποδεικνύοντας ότι ποντάρει  στο γυναικείο φύλο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη ημέρα της εκλογής του.

Το μήνυμα του Κουλοχέρη ήταν :

Οι γυναίκες λένε έχουν αλάθητο ένστικτο … τις ευχαριστώ που είναι δίπλα μου … μαζί τους είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την πόλη !

Κυρίες μου … τιμή μου !”

 

 

Το απόγευμα της Κυριακής επισκέφτηκε

το γήπεδο της Ζωφριάς ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα

Ζωφριά-Ακράτητος.

Επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και είχε μια θερμή συνομιλία, πριν τον αγώνα με τους παίκτες και των δυο ομάδων!

Τόνισε δε ότι ο αθλητισμός αποτελεί 

προτεραιότητα για την παράταξη

ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

 

 

Στη συνέχεια, το πρωί της Δευτέρας (18/3)

έκανε περιοδεία

στη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου όπου συζήτησε με τους παραγωγούς και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους

και τον αντιμετώπισαν ως τον επόμενο Δήμαρχο της Φυλής.

 

Αίσθηση προκαλεί στη τοπική κοινωνία ότι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις, ο κ. Κουλοχέρης συνοδεύεται από νέους ανθρώπους με μεράκι και πάθος να αλλάξουν την τραγική κατάσταση της πόλης.