Παρέμβαση με αιχμές Σκαμαντζούρα για τις ανώνυμες ιστοσελίδες!

Kατά την παρέμβασή του άφησε αιχμές και φωτογράφισε την δημοτική αρχή ως ηθικό αυτουργό των ψεύτικων προφίλ και των ανώνυμων blogs.

Μια επίκαιρη τοποθέτηση-παρέμβαση για τις ανώνυμες διαδικτυακές σελίδες και τα ανεξέλεγκτα σχόλιά τους έκανε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Σκαμαντζούρας, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Ιουλίου 2018.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκαμαντζούρας πήρε τον λόγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για να καταγγείλει αλλά και να παροτρύνει το σώμα να καταδικάσουν τα ανώνυμα blogs που έχουν ξεφυτρώσει σωρηδόν – με ανώνυμες στήλες – και θίγουν πρόσωπα και οικογένειες.

Μάλιστα, κατά την παρέμβασή του άφησε αιχμές και φωτογράφισε την δημοτική αρχή ως ηθικό αυτουργό των ψεύτικων προφίλ και των ανώνυμων blogs.

Οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα γιατί όπως τόνισε ο κ. Σκαμαντζούρας ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε τα ηνία του Δήμου από την πρώτη μέρα σε δημοσιογράφους.

Όρισε Γ.Γ. του Δήμου δημοσιογράφο, όρισε ειδική σύμβουλο του δημοσιογράφο & αναβάθμισε τους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους Δημοτικούς Συμβούλους που επικροτούν τις ανώνυμες και συκοφαντικές αναρτήσεις με σχόλια και κοινοποιήσεις.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Φυλής τόνισε ότι καταδικάζει τις πρακτικές αυτές.

Εμείς ως FylikaNea.gr χρησιμοποιήσαμε κάθε νόμιμο μέσο στην κατοχύρωση του Domain Name (Διαδικτυακό Όνομα) με έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο.